WC ščetka

WC ščetka

Banex d.o.o.

wc-scetka-2

V naših domovih, bi se za kopalnico lahko reklo, da je urejen prostor. V vseh kopalnicah se veliko posvečamo podrobnostim. Ploščice, priključki in napeljave, so stvari v kopalnici, ki jih brez večjih stroškov in truda, ne moremo zamenjati. Slog ali stil kopalnice določimo z vsemi elementi in predmeti, ki jih postavimo ali vgradimo. Seveda lahko kopalnico na hitro osvežimo z menjavo kopalniške opreme. Že nekaj časa nazaj, so kopalnice izgubile sloves in podobo vlažnega bivalnega prostora. Enako velja, da na kopalnico ne gledamo samo kot prostor za osebno higieno. Tudi če gre za majhne kopalnice, se bomo potrudili in v njen pričarali ambient, ki nam bo všeč. V kopalnici želimo pričarati naravno atmosfero in okolje, kjer se bodo prebudili vsi naši čuti. To pa lahko dosežemo s kombinacijo kopalniške opreme in dodatkov. Med kopalniško opremo spada: WC školjka, umivalnik, tuš ali kad, različni dodatki na površinah, stenah in tleh.

V sodobno kopalnico sodi veliko materialov. Keramika, les, ploščice, steklo, tapete, kovine in naravni kamen, so le nekateri od materialov. Mešanje različnih materialov zlahka končni izgled pripelje do udobnega ambienta. Kopalnica postane prostor za sproščanje, ki smo ji dodali osebno noto. Seveda vsaka podrobnost šteje in prinese nekaj h končnemu izgledu. Pa tudi, če je to WC ščetka. Lahko se izberejo ravne linije za keramiko, lahko so ploščice okrogle namesto kvadrata, barve se lahko mešajo, prelivajo; vse je v sodobni kopalnici dovoljeno. Tako se veliko stvari barvno dopolnjuje. Od kozarca za zobno ščetko, WC ščetka v enakem barvnem odtenku in tako dalje. Nekateri gredo tako daleč, da so tudi rokavice za enkratno uporabo v podobnem, če že ne istem barvnem odtenku. Vse skupaj od materiala, teksture in uporabljenih barv, bodo poskrbeli za končni videz. Vsi pa pri opremi kopalnic strmijo k popolnemu videzu.

Novi trendi se sicer gibljejo v smeri mat materialov. Če enostavno povzamemo definicijo mat materiala, to pomeni da so materiali manj odbojni. Zaradi tega bo končni izgled manj hladen. Predvsem je to mišljeno za kovino pri armaturah. Trenutno so v modi bolj topli in zadržani toni. Kopalnice, ki so bile v modi pred dvajsetimi leti in so imele vgrajene sijoče bele ploščice, armature so se bleščale, so zagotovo mimo. Tudi WC ščetke sledijo tem trendom.

Ker so kopalnice po drugi strani najbolj izpostavljene vodnemu kamnu, jih je zaradi tega potrebno večkrat čistiti. Ker pri čiščenju kopalnice uporabljamo čistilna sredstva, je priporočena zaščita rok. Lateks rokavice so primerna zaščita, ki jo je enostavno uporabljati. Po končanem čiščenju rokavice zavržemo v koš za odpadke. Naše roke pa so ostale zaščitene pred morebitnimi posledicami uporabljenih kemikalij. V večini kopalnicah je nameščen pralni stroj. Ker bomo za delovanje pralnega stroja potrebovali pralni prašek, je dobro poskrbeti za posodo, kjer ga bomo shranili. Posoda naj bo primerna za količino praška, ki ga imamo namen imeti stalno na zalogi. Poleg tega je potrebno prašek umakniti od vlage ali vode. Zato ni priporočljivo, da imamo posodo s praškom, ki je odprta v bližini WC ščetke. Vlaga ali voda lahko kaj hitro preskoči v posodo s praškom.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve