Gumijasta metla

DomovBanex d.o.o.Gumijasta metla

Gumijasta metla

Banex d.o.o.

gumijasta-metla

Z gumijasto metlo je čiščenje zelo hitro in enostavno. Je tudi hitro in preprosto. Je primerna za zunanje in notranje čiščenje, skoraj vseh vrst površin in za pometanje snega, stopnic, teras in zunanjih predprostorov. Je vsestransko uporabna in vas bo zagotovo navdušila, ker ima elektrostatične ščetine, te ščetine pa delujejo kot magnet. Ima tudi ergonomski ročaj in luknjo za obešanje. Tako jo lahko po uporabi in, ko jo operemo, lepo obesimo v omaro ali za to namenjeno mesto. Ta magnet privlači ves prah in umazanijo in živalsko dlako. Če pa uporabljate še dodatke, bo vaš dom res vedno brezhibno urejen in čist, da boste v njem z veseljem uživali svoje proste ure. Pa tudi manj nevarnosti je, da se osebe, ki so alergiki na prah, česa nalezejo.

Ta metla je še posebej namenjena alergikom, seveda pa se njena uporaba priporoča v vsakem domu. Prednost teh metel je tudi, da uničijo mikrobe. Imajo tudi teleskopsko držalo, da se pri čiščenju ni potrebno sklanjati. Gumijaste metle imajo zelo kvalitetno gumo, lahko pa jih enostavno očistite pod vodo. Gumijasta metla ima na stotine ščetin, zato s takšno močjo privlači vse, kar je potrebo očistiti. Imajo pa te metle še dodatke za čiščenje oken in ploščic ter podobnih površin. Te metle imajo moč, da očistijo tudi fuge in druge površine, kjer navadna metla nima moči, zato so še toliko bolj dobrodošle v našem domu. Gumijasta metla je res vsestransko uporabna. Posebej  takrat, ko imamo doma hišne ljubljenčke. Vsi jih imamo radi, nihče pa ne mara ravno, da so dlake teh naših kosmatincev tudi na naših oblačilih. Z rednim čiščenjem preprečimo, da preidejo dlake na naša oblačila. Zelo pomemben faktor za gumijaste metle je tudi ta, da prahu ne dviguje v zrak.

Gumijasta metla je tudi nepogrešljiv pripomoček v frizerskih salonih, saj las ne razprši po zraku, ampak jih odlično pomete. Tudi frizerski salon marsikatera nova stranka oceni po čistoči salona. Zato je pri njih še toliko bolj priporočljiva. Lahko se pa uporablja tudi za čiščenje tepihov. Ker je gumijasta metla primerna tako za zunanjo, kot notranjo uporabo, ji ne rečemo zastonj čudežna metla. Gumijaste metle so lahko opremljene tudi z izvlečkom za vodo, kar je idealno za brisanje umazanih,  mokrih ali politih tal. Tudi čiščenje gumijaste metle je enostavno, saj jo lepo speremo pod vodo in potem posušimo. Pri navadni metli čiščenje ni tako enostavno, saj samo pranje metle ni dovolj, ker jo je potrebno pred pranjem še ročno temeljito očistiti.  Komplet za čiščenje tal je ravno tako primeren za uporabo in čiščenje. Pri tem je potrebno uporabiti zaščitne rokavice. Najbolj so primerne rokavice, ki so namenjen za enkratno uporabo. Najbolj nam bodo pri tem koristile rokavice iz lateksa.

Gumijasta metla je orodje visoke tehnologije, saj krasno napada vso umazanijo in je neprimerljivo boljša, kot navaden pomivalec tal. Kadar uporabimo samo ročni sesalnik, bo delo dosti bolj naporno, kot delo, ki ga opravimo z uporabo gumijaste metle. Tudi sama uporaba in čiščenje nam naredi manj dela, po sami uporabi pa jo enostavno operemo in obesimo v omaro, z vedenjem, da smo odstranili tudi najmanjše delce prahu. Pri delu lahko uporabimo čistila, ki so primerna za talno površino, ki jo imamo namen očistiti.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve