Obešalnik za oblačila

DomovBanex d.o.o.Obešalnik za oblačila

Obešalnik za oblačila

Banex d.o.o.

obesalnik

Vsi si želimo urejen dom. Za to je potrebno redno pospravljanje doma. Skrb, da bo naš dom vedno urejen, pa se seveda začne vsak dan znova. Da bomo to dosegli, bomo uporabili omare, predalnike, komode, police, razna stojala in obešalnike. V omarah bo glavno vlogo imel obešalnik za oblačila. Obešalnik bo pripomogel, da se stvari ne bodo mečkale v omarah, preprečeval bo kaos in zmedo v omarah.

Obešalnik za oblačila bo pomagal pri izbiri oblačil za vsak dan. Če smo nagnjeni k barvni urejenosti, bomo izbrali barvne obešalnike, ki nam bodo dodatno v pomoč kaj bomo oblekli. Obešalniki so si med seboj podobni, vendar niso enaki. Poznamo lesene obešalnike, kovinske in obešalnike izdelane iz umetnih mas. Na obešalnike obešamo plašče, jakne, hlače, srajce, obleke, pasove in pa težje modne dodatke. Na vse to je potrebno pomisliti, ko bomo kupovali obešalnike. Zagotavljati morajo nosilnost različnih tež, za stvari, ki jih bomo obesili na obešalnike. Oblike obešalnikov so klasične, modernih oblik, bolj zaobljenih ali ostrih oblik. Določeni obešalniki imajo nameščeno ščipalko, da lahko lažje shranimo spodnje perilo ali bolj kakovostne hlače. Vedno moramo upoštevati namen obešalnika. Dobro je, da jih kupimo dovolj, oziroma raje malo več kot je ocena, da jih bomo potrebovali. Vedno, ko bomo obešali oblačila, iščemo kje imamo prost obešalnik v omari.

Ker se vsaj dvakrat letno lotimo menjave garderobe, letna in zimska oblačila, se v omarah znajdejo vrečke za smeti. Seveda v njih niso odpadki ali smeti. Vanje naložimo zimska oblačila, da nam ne delajo gneče na policah čez poletje. Enako naredimo, ko bomo letna oblačila umaknili in na police v omarah razporedili zimska oblačila. Recimo, obešalnik za oblačila, enostavno poberemo s prečke v omari in jih skupaj s poletno srajco damo v vreče za shranjevanje oblačil. V te vreče lahko damo štiri ali pet obešalnikov, vrečo zapremo in shranimo, recimo v posteljni predal. Tako bomo pridobili prostor v omari za srajce na dolg rokav, ki smo jih na enak način shranili preko poletja.

Veliko sodobnih domov ima v spalnici posebna stojala, kamor odložijo oblačila, ki so jih imeli oblečena. Seveda to velja za tista oblačila, ki niso potrebna pranja, recimo hlače ali suknjiči. Stojala so lahko na koleščkih, da jih lažje premikamo, so lahko samo ogrodje, kamor odložimo oblačila. V kolikor imamo možnost, izberemo klasično stojalo z navpičnim ogrodjem. Ta stojala imajo več kljukic, kamor lahko obesimo več kosov oblačil. Tako bomo obešalnik za oblačila dodatno izkoristili, ker se bodo oblačila prekrivala in bodo zavzela manj prostora. Hkrati bomo imeli tudi boljši pregled nad oblačili, ki so na stojalu. Seveda pa na takem stojalu ni prostora za vreče za smeti, kjer so shranjeni puloverji. To rajši shranimo v omaro ali garderobo.

Kadar koli bomo potrebovali določeno oblačilo, bo urejena in pregledna omara olajšalo iskanje. V kolikor bomo imeli omare razmetane, oblačila pomečkana in bomo iskali našo priljubljeno bluzo ali nogavice, se bo slaba volja samo kopičila. Če pa se nam bo v tistem trenutku mudilo na kakšno prireditev ali slavje rojstnega dneva, bo slaba volja neizbežna. Poskrbimo, da bom imeli omare vedno pospravljene in oblačila zložena.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve