Nastavek za pipo

DomovBanex d.o.o.Nastavek za pipo

Nastavek za pipo

Banex d.o.o.

nastavek-za-kuhinjsko-pipo-kovinski-veliki

Veliko hiš ima vrt. Vrt je lahko samo kot okras in prostor namenjen sprostitvi. V zadnjem času, pa se okrasni vrtovi spreminjajo v zelenjavne vrtove. Vedno več ljudi se odloča za gojenje zelenjave za lastne potrebe. Seveda pa je potrebno pri predelavi zelenjave skrbeti za dovajanje vode. Občasno je potrebno rastline zaliti. Zalivanje mora biti primerno in redno, če hočemo da bo pridelek zrastel. Če imamo manjši vrtiček, bo zalivanje dokaj enostavni proces. Uporabimo nastavek za pipo, da bomo lahko bolj enostavno natočili vodo. Za zalivanje lahko uporabimo manjše plastične zalivalke. Lahko se na nastavek za pipo namesti zalivalna cev, s katero bomo zalili naš vrtiček. V kolikor je naš vrt večji, si pri zalivanju lahko pomagamo s škropilnimi sistemi. Škropilni sistem bo reguliral pretok vode in ga pravilno razporedil po celotni zalivalni površini. Cev za tuš, bo vsekakor potrebno vsake toliko časa pregledati, če jo uporabljamo za vrtni tuš.

Zalivanje je pomembno, da bodo naše trate ali zelenjavni vrt uspevali. Trava bo ostala zelena, rožice bodo cvetele in imele košate liste in cvetove, zelenjava in ostale vrtnine pa bodo sočne in ne bodo izsušene. Za vsak vrt lahko najdemo primerno in najbolj učinkovito rešitev, kako bomo to naredili. Ker je na trgu veliko ponudnikov in različnih sistemov za zalivanje, se priporoča, da pregledamo celotno ponudbo. Šele ko bomo preučili vse, se lahko pravilno odločimo in izberemo sistem, ki bo namenjen našim potrebam. Osvežilci zraka nam na vrtu ne bodo kaj dosti koristili, ker se bolje obnesejo v zaprtih prostorih.

Za zalivanje imamo na voljo številne priključke. Lahko se namestijo na cevi za zalivanje, direktno na pipo. Pri zalivanju z vodno cevjo, bomo z močnim curkom in natančno, zalivali z impulzivnimi brizgalkami in paličastimi prhami. Pri priključkih za zalivanje imamo pestro ponudbo. Od raznih cevi,  različnih nastavkov za pršenje, nosilci za cevi, mrežic in filtrov, razdelilnikov za cevi, šob in raznih drugih dodatkov. Če pa res težko najdemo čas za zalivanje, pa se raje odločimo za nakup zalivalnega sistema.

Zalivalni sistemi nam bodo delo olajšali. Poleg tega lahko vsak dan vedno ob isti uri namakajo površino. To dosežemo s časovnikom, ki je vgrajen v zalivalni sistem. Tako bomo imeli vrt ali zelenico zalito tudi v času dopusta ali daljše odsotnosti od doma. Zalivalni sistem bo vsekakor potreboval nastavek za pipo, ker brez tega ne bo mogel delovati. Velikokrat so zalivalni sistemi sestavljeni na način, da bo računalnik določal količino in čas zalivanja. Seveda bo potrebno računalnik prilagoditi našim potrebam, da bo zalivalni sistem deloval pravilno. Ker bo računalnik nameščen v prostoru, bo osvežilec zraka poskrbel za lep vonj prostora.

Ne glede, kateri sistem za zalivanje bomo izbrali, ga bo potrebno vsake toliko časa pregledati. Cevi bo potrebno pregledati ali kje puščajo, filtre za umazanijo bo potrebno očistiti, nastavek za pipo odviti in pregledati ali tesnilo še tesni in tako naprej. Sistem za zalivanje bo potrebno preverjati vsaj enkrat mesečno. Tako bomo preprečili morebitne večje investicije, če bomo manjše napake in poškodbe sproti odpravljali. Vsekakor pa moramo imeti vsaj glavne in pomembne dele za delovanje zalivalnega sistema, na rezervi kar doma.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve