Ročni sesalnik

DomovBanex d.o.o.Ročni sesalnik

Ročni sesalnik

Banex d.o.o.

rocni-sesalnik

Velikokrat smo v dilemi, ko moramo na brzino počisti za otrokom ali domačim ljubljenčkom. Lahko se nam razsujejo drobtine po tleh v kuhinji ali nam pade moka. Takrat nam pride prav metla ali pa ročni sesalnik. Velikokrat se pojavi dilema ali je nakup ročnega sesalnika pametna investicija ali poteza. Veliko ljudi ročni sesalnik vidi kot napravo, ki jo imamo doma in jo premalo uporabljamo. S tega vidika res izgleda kot nepotrebna investicija. Ampak bolj kot metla, so ročni sesalniki uporabni v praksi. Smeti posesamo in problem rešen. Poleg tega nam ni potrebno iskati smetišnice, da bomo smeti pometli in jih potem odvrgli v koš za smeti. Seveda bo potrebno od časa do časa sprazniti posodo v sesalniku, kjer se nalagajo posesane smeti.

To je plastična posoda, ki jo enostavno spraznimo direktno v koš za smeti. V kolikor v posodi ni nameščenih filtrov ali motornih delov, lahko to posodo tudi operemo z vodo. Tako bo prah, ki bi se sčasoma oprijel na steno posode odstranili, da se ne bi trajno zasušil.

Razlika med klasičnimi in ročnimi sesalniki je predvsem teža in velikost. Klasični sesalniki so včasih pretežki ali nerodni za rokovanje. Ročni sesalniki pa so preprosti in priročni za uporabo. To je tudi njihov glavni pomen. Delujejo na elektriko, vendar s pomočjo vgrajene akumulatorske baterije. Ta se polni na polnilni postaji. Lahko se polni z direktnim priklopom na električno omrežje. Ali pa uporablja zamenljive baterije. V vsakem primeru, gre za enak princip delovanja.

Umazanija se pri sesanju zbira v posebno posodo, ki se jih kasneje očisti. Ročni sesalnik ne uporablja klasičnih vrečk za prah. To pomeni, da ne bomo potrebovali kupovati dodatnih vrečk. Edini strošek je lahko samo posoda, če bi se poškodovala in ne bi bila več primerna za uporabo. Določeni tipi ročnik sesalnikov omogočajo sesanje tekočin. Vendar je potrebno vedeti, da takoj po sesanju tekočin, moramo posodo izprazniti in umiti. Tako bomo preprečili razvoj neprijetnih vonjav. Tako kot WC ščetka, ki jo je potrebno po uporabi sprati. Po potrebi lahko uporabimo dišeče palčke, ki bodo ustvarile prijetne vonjave v prostoru. Enako bo osvežilec prostora poskrbel za lepe vonjave v našem domu.

Ročni sesalniki se razlikujejo po moči sesanja in kapaciteti zbirne posode. Pred izbiro in nakupom, moramo ta dva elementa upoštevati. Ko smo ročni sesalnik kupili, ga moramo namestiti na neko dostopno mesto, ki nam je pri roki. Če ga bomo dali recimo v omaro, bo najbolj verjetno tam tudi ostal popolnoma neuporabljen. Paziti moramo, da ga ne bomo namestili pod vrvi, ki so namenjene sušenju perila. Kar hitro bi se lahko zgodilo, da bi z oblačil lahko kapljala voda, ki bi poškodovala motor sesalnika. Seveda ščipalke za perilo ne morejo narediti neke škode, v primeru, da bi padle na ohišje sesalnika.

Ročni sesalniki so enostavni za uporabo. Zato jih lahko uporabijo tudi otroci in najstniki v primeru, da bi ga potrebovali. Ročni sesalniki so uporabni tudi za sesanje tipkovnic ali računalnikov. Edino na kar moramo biti pozorni pri sesanju, je elektrika. V kolikor bomo sesali računalnik, moramo pred sesanjem izklopiti računalnik iz električne napetosti. Kar hitro bi se lahko zgodilo, da bi sesalec tresel, ker bi prišlo do preboja elektrike. Enako velja za sesanje manjših predmetov, kjer moramo biti previdni, da jih sesalec ne potegne v sesalno cev.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve