Cev za tuš

Cev za tuš

Banex d.o.o.

cev-za-tus-2

Kopalnica je verjetno edini prostor v naših domovih, ki je obiskan vsak dan in to najbolj pogosto. Ker se nam vedno nekam mudi, smo pod stresom, nervozni; je čas da si vzamemo čas zase. Tukaj nam bo kopalnica lahko ob sproščenem vzdušju pomagala, da se bomo sprostili. Kako bomo to dosegli in kaj potrebujemo v kopalnici, pa je seveda odvisno od nas. Za kopalnice velja, da se pri prenovi ali izgradnji ne skopari pri materialih. Če bomo uporabili visoko kakovostne materiale, nas bo končni izgled kar sam vabil v kopalnico. Če k temu dodamo še vse detajle, bo začetek ali konec dneva veliko lepši in lažji. Še tako majhna kopalnice se lahko s pravimi rešitvami, spremeni v čutno oazo dobrega počutja. Vsaka podrobnost šteje, pa četudi je to cev za tuš.

Ker je v kopalnici nameščeno stranišče, ki ga uporabljamo vsak dan, se je pojavil nov trend. Tuš WC je nov kopalniški element, ki daje nov občutek svežine in čistoče. Posebna cev za tuš, ki je na tuš WC-ju nameščena tako, da bomo z njeno pomočjo enostavno očistili zadnjico. Seveda je v stranišču in kopalnici vedno nameščen osvežilec zraka. Ta nam zagotavlja svežino, prijeten vonj in odstrani neprijetne vonjave.

Kopalnico je potrebno redno čistiti. Na vseh pipah se nabira vodni kamen. Čiščenje vodnega kamna je lahko problematično in dolgotrajno, v kolikor ga ne odstranjujemo sproti. Seveda je čiščenje kopalnice vedno na zadnjem mestu, ko se lotimo čiščenja doma. Nekako imamo vsi ta del doma najmanj radi pri čiščenju. Zakaj je temu tako, nihče nima točnega odgovora.

Ko se prhamo v tuš kabini, odložimo cev za tuš, stopimo izpod tuša in se postavimo pred umivalnik. Želimo se naličiti ali obriti, vendar naletimo na problem. Ogledalo pred nami je popolnoma zamegljeno od pare, ki je nastala med prhanjem. Lahko ga na hitro osušimo s pomočjo sušilnika za lase. Ogledalo lahko obrišemo s krpo. Oba postopka pa zahtevata čas in malo truda. Seveda pa so določeno proizvajalci ogledal našli rešitev tudi za ta problem. Začeli so proizvajati ogrevana kopalniška ogledala. Deluje na podoben način kot zadnja šipa v avtomobilih. Vklopimo gretje in zamegljeno ogledalo se osuši in ga lahko takoj uporabimo.

Tudi pri ceveh za tuš, je šel razvoj naprej. Na cev za tuš lahko namestimo ročko, ki nam z led osvetlitvijo in določenim barvnim tonom pove, koliko je vroča ali hladna voda. Nekatere ročke imajo vgrajen led zaslon, ki nam prikaže dejansko temperaturo vode, ki teče. Nekateri proizvajalci so šli še korak naprej in so v ročke za tuširanje dodali prostor za radio. Tako lahko med tuširanjem poslušamo muziko.

Vsekakor pa bo končno podobo v kopalnici in romantično vzdušje prineslo naslednje: dišava, soj sveč, osvežilci zraka, nežna glasba. Če bomo k temu dodali še rože, bomo imeli v domači kopalnici pravi center oaze in miru. Kljub vsemu je kopalnica srce vsakega doma. Tam se družinski člani smejejo, jokajo, rešujejo razne probleme, včasih samo želijo par minut samote. Ker je kopalnica nevtralni prostor, se vse to lahko v njej tudi zgodi. Tako je od otrok, pa do najstarejšega člana, kopalnica na nek način naše zavetišče.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve