Najem tovornega kombija

DomovFree2rentNajem tovornega kombija

Najem tovornega kombija

Fri Rent d.o.o.

najem kombija

Postopek, za najem tovornega kombija se pričen z iskanjem primernega ponudnika. Ko ponudnika izberemo, se pred najemom sklene pogodba o najemu. Pogodbe in vsebine pogodbe se je potrebno držati v celoti. Samo tako se bomo izognili morebitnim doplačilom ali povračilom škode, če bi pogodbo kršili. Preden se pogodba podpiše, se je potrebno s ponudnikom dogovoriti o vseh podrobnostih. Samo najemno pogodbo je potrebno dobro prebrati. Samo tako bomo preprečili kakšne skrite klavzule, ki nam jih je ponudnik pozabil omeniti. V pogodbi se definira točen čas za najem tovornega kombija in seveda cena najema. Ko so vse podrobnosti znane in zapisane v pogodbi, jo ponudnik in najemnik podpišeta. V pogodbi je običajno določena tudi kvota dnevno prevoženih kilometrov, ki so dovoljeni za vsak dan najema. Seveda je to določeno s strani ponudnika in se lahko med različnimi ponudniki razlikuje. Če določeno dnevno kvoto prekoračimo, je potrebno za vsak dodatni kilometer doplačati ceno, ki je določena s strani ponudnika. V skladu s sklenjeno pogodbi, je potrebno vozilo vrniti čisto in nepoškodovano. Hkrati pa je potrebno dotočiti gorivo do vrha. Ko se pogodba podpiše, soglašamo s pogoji poslovanja in pridobimo pravico do samostojen uporabe kombija. To velja za časovno obdobje, ki je definirano v pogodbi.

Sam najem kombi se najbolj izplača takrat, ko ga bomo potrebovali. Določeni ponudniki, nam bodo kombi dostavili na lokacijo, ki jo bomo določili. To je večinoma v primerih, ko je poslovalnica ponudnika od nas zelo oddaljena. Če smo recimo doma v Celju, se odločimo za najem kombija Celje, ker tako ne bomo izgubili veliko časa, da kombi prevzamemo in začnemo uporabljati. Ko gre za najem tovornega kombija, je potrebno s ponudnikom najema dogovoriti podrobnosti glede okvar kombija. Morebitna popravila in zamenjava delov, se sme izvršiti samo po predhodni pisni izjavi ponudnika. Nastali stroški se najemniku povrnejo samo na podlagi računa, ki ga priloži, V kolikor popravilo ni bilo izvršeno v pooblaščenem servisu ali niso bili zamenjani vsi deli, stroške krije najemnik vozila. Za najem tovornega kombija in ko se vozilo vrne ponudniku, se naredi zapisnik. Vozilo se pregleda in v primeru vidnih poškodb ali da bi del vozila manjkal, se  sestavi zapisnik. V kolikor ni drugače določeno v pogodbi o najemu, se vse, kar manjka ali je potrebno popravilo, zaračuna po ceniku pooblaščene servisne delavnice.

Seveda, če gre za dolgoročni najem avtomobila, so lahko pravila tudi drugačna. V tem primeru lahko med samo uporabo pride do določenih servisnih posegov. Lahko bo potrebno kakšen del predčasno zamenjati zaradi izrabe. V takih primerih, se v dogovoru s ponudnikom najema izbere najbolj primerna rešitev. Še zlasti, če smo z vozilom v tujini in je pooblaščeni servis ponudnika najema predaleč, da bi ga lahko obiskali. Takrat nam ponudnik najema sporoči naslov servisne delavnice, kjer nam bodo opravili servis ali zamenjali okvarjen del. Stroške takega posega lahko poravna ponudnik direktno. Lahko pa stroške poravnamo sami in nam to ponudnik potem odšteje od stroškov najema vozila. Nikoli pa ne smemo nobenega posega v vozilo opraviti brez soglasja ponudnika najema. Samo tako si bomo prihranili morebitne težave in probleme ob vrnitvi vozila.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve