Najem kombi

DomovFree2rentNajem kombi

Najem kombi

Fri Rent d.o.o.

najem kombija

Kadar govorimo o najemu vozil, je potrebno razmisliti, kdaj je storitev najema najbolj iskana v Sloveniji. Če bolj podrobno pogledamo še najem kombi in kdaj je tukaj večje povpraševanje, pridemo do zanimivih ugotovitev. V Sloveniji je storitev najema kombija najbolj iskana v mesecu maju. Po podatkih s pomočjo dveh spletnih portalov in njihovih analiz, je zaključek, da je mesec maj na prvem mestu. Zakaj ravno mesec maj. Preprosta razlaga je, da se v maju ljudje največ poročajo, veliko je različnih prireditev, kot so recimo koncerti, veliko športnih prireditev se maja zaključuje. Enako pa je v mesecu maju veliko iskanj za najem kombi povezanih s selitvijo ali nakupom pohištva. Ker se maja prične obdobje lepšega vremena, se ljudje odločajo za prenovo doma ali katerih drugih projektov. S tem se poveča potreba za najem vozila. Če pogledamo statistiko, ugotovimo, da je v mesecih december, januar in februar, najmanj povpraševanja za najem kombi ali potrebo pri ljudeh in podjetjih za omenjeno storitev. Vsi ostali meseci v letu so zelo podobni po statističnih podatkih, ki se dotikajo najema kombijev.

Sam najem kombija nima povezave z avtomobilom ali za dolgoročni najem avtomobila. Pri dolgoročnem najemu avtomobila govorimo takrat, ko avtomobil potrebujemo, ne želimo pa postati njegov lastnik. Za uporabo plačujemo mesečne stroške, ki so recimo nižji za 30% vrednosti avtomobila. Seveda je avtomobil po izteku najemen pogodbe last ponudnika take storitve. Običajno avto ponudnik po izteku pogodbe proda na trgu, za njegovo trenutno tržno vrednost. Seveda lahko govorimo o neki obliki najema tudi pri leasingu. Za vozilo, ki bi ga želeli imeti preko leasinga, potrebujemo operativni leasing izračun, ki nam pove višino mesečnega obroka. Sam obrok je odvisen od morebitnega predplačila vrednosti vozila. Včasih nam ponudnik leasinga omogoča nižje mesečne obroke, pod pogojem, da po izteku leasing pogodbe določeno vrednost vozila plačamo in vozilo postane naša last.

Za najem kombi se recimo odločijo podjetja, ki se jim za določeno obdobje poveča količina prevozov. Tako lahko zagotovijo izdobavo blaga svojim naročnikom. Ker gre za točno znano časovno obdobje, je najem najboljša rešitev. Tako lahko podjetje z sorazmerno nizkimi stroški izpolni svoje obveznosti. Ko kombijev ne potrebujejo več, jih enostavno vrnejo in zadeva je zaključena. Seveda je tudi v takih primerih potrebno poskrbeti za pogodbo o najemu. Vozila je potrebno pregledati pred prevzemom, s strani naročnika. Po končani uporabi pa mora ponudnik pregledati vozila in ugotoviti ali je prišlo do kakšnih poškodb ali okvar. V kolikor ni nobenih ugotovljenih poškodb ali okvar se najem zaključi. Če pa so ugotovljene poškodbe ali morebitne okvare, pa jih je potrebno rešiti v okviru sklenjene pogodbe.

Vsak najem vozil naj bo skrbno načrtovan. Predvideti je potrebno pot, ki jo bo potrebno prevoziti in koliko časa bomo potrebovali, da pot prevozimo v obe smeri. Velikokrat se pri časovnem najemu pozabi dejstvo, da se moramo z najetim vozilom vrniti na začetno točko. Če smo si recimo vozilo izposodili za 3 ure, pot v eno smer pa traja 2 ure, bomo čas zagotovo prekoračili. Poleg same vožnje, pa moramo upoštevati še čas, ki ga potrebuje za nalaganje ali razkladanje tovora. Vsekakor je dobro, da imamo še kaj časovne rezerve, za morebitne nepredvidljive dogodke.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve