Kombi najem

DomovFree2rentKombi najem

Kombi najem

Fri Rent d.o.o.

najem kombija

Za najem kombija Ljubljana se odločimo takrat, ko bomo prevažali večjo količino tovora. To je recimo ob selitvah in takrat je smiselno, da se najeme kombi. Tako bomo imeli dovolj prostora za prevoz stvari. Dodatno se lahko s kombijem najamejo tudi nosači. Izkušeni selivci bodo poskrbeli za varen prenos stvari, še zlasti pohištva. Po potrebi nam lahko pohištvo tudi razstavijo in ponovno sestavijo na drugi lokaciji. Seveda, če želimo za selitev poskrbeti sami, potem nosačev ne bomo potrebovali. Vsekakor bo kombi najem  cenejši brez nosačev. Seveda nam kombi pomaga pri selitvi v novo stanovanje ali pa se za najem kombija odločimo takrat, ko selimo poslovne prostore.

Če kombi najem potrebujemo za prevoz oseb na določen dogodek, kot je recimo poroka, ga bomo najbolj verjetno najeli. Seveda bo cena tukaj pogojena s časom najema kombija in številom oseb. Poleg tega bo pri prevozu oseb štela tudi razdalja pri določanju končne cene najema. Najbolj pogost kombi najem, je namenjen prevozu 6 do 12 potnikov. Za tak primer, se kombi najema v povprečju za dan ali dva, ker gre samo za prevoz na dogodek in nazaj. Dnevne cene za najem kombijev in prevoza oseb, se gibljejo nekje med 40 in 80 €. To velja za prevoz do 8 oseb. V to ceno je vključena razdalja do 400 kilometrov na dan. Vsak dodatni kilometer se zaračunava po dodatni tarifi. Če pa bomo kombi potrebovali za več dni ali da se nameravamo odpraviti na daljši izlet ali mogoče na kampiranje, pa kombi najamemo za en teden. Po potrebi tudi za daljše časovno obdobje. Tedenske cene za najem kombija, se gibljejo med 200 in 400 €.

Če se odločimo za daljše potovanje, bo kombi najem odvisen od časa in razdalje. Če bi rekli, da bomo kombi najeli za en mesec, bo cena mesečnega najema kombija za prevoz oseb znašal nekje med 800 in  1.300 €. V kolikor bomo kombi vozili sami, potrebujemo veljavno vozniško dovoljenje B kategorije. V kolikor bomo najeli še voznika s kombijem, nas bo le ta pripeljal na željeno lokacijo in nazaj. Tako si lahko brez skrbi privoščimo prevoz na letališče, izlet, zabavo in še kam. V Sloveniji je v ceno najema vključena vinjeta, zavarovanje vseh oseb, asistenca in brezhibno vzdrževanje vozila. V kolikor bomo potovali v tujino, moramo za morebitne vinjete ali druge označbe poskrbeti sami. Ponudniki, ki imajo kombije za najem, bodo poskrbeli, da bodo vsi kombiji v njihovi floti redno servisirani. Poskrbeli, da bodo kombiji pri prevzemu čisti in udobni, za prevoz tako potnikov, kot blaga.

Vsekakor pa najema ne smemo enačiti kot operativni leasing. Pri operativnem leasingu se plačuje samo uporaba vozila. Ko se leasing izteče, vozilo prevzame leasing ponudnik in poskrbi za njegovo prodajo. Ciljna skupina so tako fizične in pravne osebe. Te želijo vozilo samo uporabljati, ne pa imeti vozilo v lasti. Plačujejo se določene mesečne obveznosti. Enako kot pri najemu, je tudi tukaj določena kilometrina, ki se lahko prevozi v določenem obdobju. Prednost je v tem, da nismo lastnik vozila, mesečne najemnine so sorazmerne z uporabo in imamo možnost predčasnega zaključka sklenjene pogodbe, o operativnem leasingu.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve