Izposoja kombija

DomovFree2rentIzposoja kombija

Izposoja kombija

Fri Rent d.o.o.

najem kombija

Vsake toliko časa potrebujemo ali pa razmišljamo za dolgoročni najem avtomobila. Seveda je tukaj vedno potrebna natančna računica, ki nas potem pripelje do rezultata ali avtomobil kupiti ali najeti. Če pa bomo potrebovali kombi za prevoz blaga ali oseb, pa bomo imeli v mislih podjetja, ki jim izposoja kombijev ni tuja. Sam najem vozila je odvisen od namena najema. S tem je pogojena tudi cena najema. Cena in izposoja kombijev, je odvisna tudi od velikosti vozila. Dodatno se cena spreminja glede na tehnične lastnosti, ki jih vozilo ima. S tem pa je potem za naš žep pomembna informacija, koliko goriva izbrano vozilo porabi. S porabo lahko privarčujemo kar velik znesek, še zlasti v današnjih časih, ko se cene goriv spreminjajo skoraj na dnevni bazi. V kolikor najem kombi ne zajema stroškov goriva v ceni, je to zelo pomemben element pri odločanju.

Tovorni kombi je odlična rešitev za prevoz tovora. Po navadi gre za tovor, ki ga ne moremo spraviti v osebni avtomobil. Za vožnjo nam bo zadostovalo vozniško dovoljenje B kategorije. V tem primeru ne potrebujemo najetega šoferja, ker lahko vozilo upravljamo sami. Recimo, če gre za selitev, bomo sami vozili kombi in tako prihranili strošek za najetega šoferja. S tem prihrankom lahko recimo kombi najamemo za en dan več. Podobno, kot pri ostalih storitvah, se nam najbolj izplača najem kombija za cel dan. Tako nismo vezani na uro in lahko v miru opravimo selitev in količino prevozov prilagodimo celemu dnevu. Ne bomo imeli časovnega pritiska, če se nam med selitvijo kaj zalomi.

V kolikor nimamo vozniškega izpita ali pa ne želimo voziti kombija, bom morali najeti poklicnega voznika. Ker je kar nekaj ljudi takih, ki ne želijo voziti kombija, se izposoja kombijev pri njih ne zgodi. To je predvsem zaradi stresa in bojazni, da je kombi enostavno prevelik za njih. Po drugi strani pa je to dobro v primeru nastanka škode na tovoru med prevozom. Takrat škodo prevzame prevoznik in ne mi. Večina resnih ponudnikov na področju izposoje kombijev, ponuja dodatno zavarovanje tovora. Tako se tudi ponudnik zavaruje pred stroški, ki bi nastali ob neprijetnih situacijah.

Če pogledamo glede cenovnega vidika, se izposoja kombijev cenovno lahko razlikuje med ponudniki. Govorimo o razponu cene med 50 in 100 € na dan. Seveda je vse odvisno od časovnega razpona najema. Cena najema lahko vključuje več stvari. Razlikujejo pa se med naslednjimi storitvami:

  • Samo najem kombija
  • Najem in porabljeno gorivo
  • Najem, porabljeno gorivo in profesionalnega šoferja

V kolikor imamo zadnjo našteto možnost, bomo imeli lastnega šoferja, ki bo osebe ali tovor pripeljal do željenega cilja. Seveda moramo biti previdni pri izbiri ponudnika, ker nas lahko kaj hitro cena zapelje. Najnižja cena ni nujno tudi najboljša rešitev. Lahko v nizko ceno niso vključene vse storitve, ki so napisane pri ponudniku. Še zlasti to velja za ponudnike, ki jih najdemo na spletu. Vsekakor je potrebno preveriti vse podrobnosti, da ne bomo potem imeli glavobola. Tudi glede plačila moramo biti previdni, da v primeru plačila s kreditno kartico, ponudnik ne bo zaračunal dodatnih stroškov.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve