Izposoja kombija

DomovFree2rentIzposoja kombija

Izposoja kombija

Fri Rent d.o.o.

najem kombija

Pri najemu vozila, se najemnik vedno obvezuje plačati dogovorjeno ceno s ponudnikom, ki oddaja vozila za najem. Plačilo se lahko izvede z gotovino ali pa s plačilno kartico. Velikokrat ponudniki skozi daljši čas najema vozila, nudijo nižje cene za najem. Tudi če gre za najem tovornega kombija, je za dalj časa nižja cena, če jo preračunamo na dan. Izposoja kombija se najbolj splača pri podjetjih, ki so specializirana za tako vrsto dejavnosti. Prevzem in vračilo vozila je definirano s strani ponudnika. V večini primerov, je potrebno vozilo vrniti v enakem stanju, kot pri prevzemu. Vozilo mora biti nepoškodovano, očiščeno in tank za gorivo mora biti napolnjen do vrha.

Izposoja kombija se s podpisom pogodbe in samim pregledom vozila pred prevzemom, sprejemom vseh potrebnih dokumentov (prometno dovoljenje, zelene karte, zavarovalne police in EU poročilom o prometni nesreči), lahko prične. Seveda s podpisom pogodbe in prevzemom vozila, najemnik ne postane lastnik vozila. Je samo začasni uporabnik vozila za čas, ki je določen v pogodbi. Izposoja kombija in čas trajanja, ki je določen, se vedno konča na vnaprej določen dan in uro. V pogodbah za najem vozila so določene tudi zamudne klavzule. V primeru, da najemnik vozila ne vrne v dogovorjenem roku, se za vsako zamujeno uro zaračuna določen strošek ali zamudnina. V kolikor se vozilo ne vrne po 12 urni zamudi in najemnik ne sporoči vzroka za zamudo, se smatra, da je vozilo protipravno prisvojeno s strani najemnika. V tem primeru, najemodajalec obvesti organe pregona in Policijo, da pričnejo z iskanjem vozila. V takem primeru, mora najemnik vozila povrniti vso morebitno škodo in izgubljen dohodek, ki je najemodajalcu nastal v času trajanja zamude.

Izposoja kombija in morebitna vožnja v tujini. Najemnik vozila nujno potrebuje pisno soglasje najemodajalca ali pa mora biti v sami pogodbi navedena točna relacija vožnje. Če se nahajamo z najetim vozilom v tujini, je vozilo potrebno vedno parkirati na zavarovanem parkirnem mestu. Najemnik se mora tudi pozanimati glede prometnih predpisov države, kamor želi z najetim vozilom potovati. V tem primeru mora za vozilo na svoje stroške namestiti vinjete ali druge zahtevane označbe.

Kadar se izposoja avtomobilov vrši, gorivo ni vključeno v ceno najema vozila. Vozilo se vedno prevzame s polnim rezervoarjem in takega je potrebno vrniti po izteku najema. Če gorivo ne dotočimo, bo ponudnik najema to zaračunal v skladu s cenikom. Za kombi najem, je vedno smiselno, da se pred najemom predvidi, kako velik kombi bomo potrebovali. V kolikor bomo imeli večje predmete za prevoz, potem moramo vzeti daljši ali višji kombi. Če bomo potrebovali kombi za prevoz oseb, moramo izbrati kombi, ki bo imel na voljo dovolj sedežev.

Izposoja kombija in vzdrževanje v času izposoje, skrbi najemnik. Potrebno je redno preverjati nivo olja v motorju, nivo hladilne tekočine v samem hladilnem sistemu, vzdrževati pravilen nivo tlaka v pnevmatikah. Hkrati pa mora najemnik skrbeti, da vozila ne poškoduje ali z vozilom povzroči prometno nesrečo. V kolikor pride do poškodb ali drugih težav zaradi nezadostnega ali neskrbnega vzdrževanja vozila, mora najemnik vozila nositi vse nastale stroške. Nikakor pa najemnik morebitne okvare ali škode, ne sme prikriti najemodajalcu.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve