Najem kombija Celje

DomovFree2rentNajem kombija Celje

Najem kombija Celje

Fri Rent d.o.o.

najem kombija

Pred nami je selitev in smo doma v Celju. Za najem kombija Celje potrebujemo poiskati ponudnika, ki daje kombije v najem. Lahko ga poiščemo sami ali pa za to vprašamo prijatelje in znance, ki so si že kdaj izposodili ali najeli kombi. Kombinirano vozilo ali kombi je večji in veliko bolj prostornejši, od osebnega vozila. Zato kombi najamemo takrat, ko ga potrebujemo. Najem kombija Celje nam lahko omogoča prevoz oseb ali pa večjih količin blaga in tovora. Vedno je na začetku najbolj pomembno vprašanje, za kateri namen bomo kombi potrebovali. Če se bomo selili, potrebujemo tovorni kombi in ne kombi, ki je namenjen prevozu oseb. Ponudniki, ki oddajo kombije v najem vedno poskrbijo, da so vozila brezhibna in vzdrževana. Če so ponudniki preverjeni, bodo dodatno poskrbeli, da bo čas najema kambija ugoden in brezskrben za vsakega uporabnika.

Ker gre za poslovni najem vozil, ko govorimo o najemu kombija, se cene najema gibljemo med 35 in 80 € na dan. Najcenejša tarifa je namenjena za najem kombija v primeru selitve. Če gre za prevoz oseb so višji zneski, ki so seveda pogojeni z velikostjo kombija in številom sedežev. Cena ne vključuje v primeru selitve dodatnih nosačev, ampak je samo za najem vozila. Najem kombija Celje je odvisen od velikosti izbranega vozila, oziroma njegove prostornine. V samo cena najema se lahko doda razdalja, ki jo lahko prevozimo z najetim kombijem. V večini primerov, je za kombije v ceno najema vključena razdalja do 1.000 prevoženih kilometrov in zavarovanje. Vsi kilometri, ki jih prevozimo pa določeni kvoti, se obračunavajo in plačajo ločeno.

Za najem avtomobila potrebujemo vozniško dovoljenje. Pri določenih tipih kombija, pa bi lahko potrebovali vozniško dovoljenje drugih kategorij in nam vozniško dovoljenje za osebni avtomobil ne bo koristilo. To velja predvsem za kombije, kjer dovoljena masa tovora presega 3.500 kilogramov.

Za najem kombija Celje se lahko odločimo za kombi, ki je namenjen prevozu oseb. Tukaj je potrebno predvideti, koliko sedežev potrebujemo. Lahko dodatno izberemo profesionalnega voznika, ki bo poskrbel za prevoz potnikov. S tem se bomo izognili morebitnim težavam z utrujenostjo ali pa da bi recimo, na prireditvi popili kaj alkohola in bi potem prevoz s prireditve nazaj bil problem. Če bomo kombi uporabili za selitev ali prevoz blaga, nam določeni ponudniki ponujajo možnost dodatnega para rok. S tem lahko čas selitve skrajšamo, ker bomo hitreje stvari prenesli iz kombija v prostor.

V kolikor pa se odločimo za mesečni najem avtomobila, naj bo ta najem čim bolj racionalen. To pomeni, da bo vozilo v uporabi večino dni v mesecu in da ga bomo koristili na večji razdalji. V primeru najema avtomobila veljajo enaki pogoji, kot za kombi. Razen, da z avtomobilom ne smemo prevažati tovora. Vsi ostali pogoji glede najema pa se skoraj v celoti prekrivajo z najemom kombijev. V času najema avtomobila je potrebno z njim ravnati enako skrbno, kot če bi bil avtomobil naš. Ne glede na čas najema in njegov namen, je potrebno ta čas skrbno načrtovati in predvideti. Popolnoma neracionalno bi bilo, da vozilo najamemo in nam potem stoji parkiran. Vsak dan neuporabe najetega vozila je strošek; tega ne smemo pozabiti.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve