Promocijske vrečke

Promocijske vrečke

Magma poslovna darila d.o.o.

promocijske vrečke

Promocijske vrečke so vrečke iz papirja, valovite lepenke ali tekstila, na katerih je natisnjeno ime ali logotip podjetja. Na voljo je veliko različnih barv, velikosti in stilov, tako, da jih lahko podjetje prilagodi svojim potrebam in okusu. Promocijske vrečke so uporabne na konferencah, sejmih ali pri pospeševanju prodaje v sklopu posebnih dogodkov, ko udeležencem in potencialnim strankam delimo promocijski material. V promocijsko vrečko lahko podjetje pospravi oznamčene pole listov in promocijska pisala, če sodeluje na okroglih mizah, seminarjih in izobraževanjih. Če se odločite za take za večkratno uporabo je veliko možnosti, da jo bodo udeleženci z veseljem nosili še dolgo časa po tem, ko jih razdelite. Promocijske vrečke so uporabne tudi za obdarovanje strank, zaposlenih in poslovnih partnerjev v času praznikov ali ob posebnih dogodkih, kot so predstavitev novega izdelka, obletnice in zabave. V zadnjih letih je intenzivno ozaveščanje ljudi o ekologiji pripeljalo do trendov eko promocijskih in poslovnih daril. Promocijske vrečke so lahko dobra ideja, da s promocijskimi darili podjetje pokaže svojo družbeno odgovorno ravnanje in zeleno noto. Za podjetja ponujajo pestro izbiro vrečk za večkratno uporabo, od vrečk iz najlona do platnenih torb za nakupovanje. Takšni izdelki so običajno narejeni iz trpežnih materialov in imajo dolgo življenjsko dobo, zato jih kupci uporabljajo znova in znova. Takšni promocijski izdelki bodo poskrbeli za izpostavitev in razširjanje imena vašega podjetja, med potrošniki pa spodbudijo hiter priklic. Z raznolikimi potiski promocijske vrečke nudijo veliko možnosti, da na zanimiv način predstavite svoje podjetje ali znamko. Z njimi bo podjetje poskrbelo za promocijo blagovne znamke, hkrati pa takšna okolju prijazna darila gradijo pozitivno podobo podjetja v očeh potrošnikov.

Promocijske vrečke imajo visoko stopnjo vidnosti, predvsem tekstilne, ki jih modni navdušenci zadnja leta uporabljajo vsakodnevno kot torbe. Podobno deluje tudi preostali promocijski tekstil, ki je eden izmed artiklov, ki jih potrošniki zadržijo najdlje. Dober primer so majice s tiskom. Pri izbiri produkta naj bo podjetje pozorno na značilne barve, ki ga delajo prepoznavnega. Živo rdeča skodelica z belim napisom vas hitro spomni na priljubljeno gazirano pijačo, vijolična pa na čokolado. Seveda so velike korporacije prepoznavne na nacionalni, celo mednarodni ravni, ampak enako velja tudi, če ciljate na lokalni trg. Naslednja stvar, na katero moramo biti pozorni pri izbiri promocijskih daril, je želena reakcija s strani prejemnikov. Če želite le pridobiti pozornost in razširiti prepoznavnost imena podjetja, potem je dobra izbira inovativen ali kreativen izdelek, kot na primer mobilna baterija power bank. Novosti bodo zagotovo pritegnile veliko pozornosti. Če pa želite podariti nekaj, kar bo imelo dolg rok trajanja, potem je prava izbira uporaben in kvaliteten izdelek iz ponudbe promocijskega tekstila, drobnega pisarniškega materiala ali izdelkov za dom. Kadar je le mogoče pri izbiri promocijskih izdelkov pomislite na to, da imajo nekakšno povezavo z  dejavnostjo vašega podjetja in da pa se ujemajo s sporočilom izdelka/storitev. Takšna promocija bo bolj učinkovita, saj bodo izdelki uporabni za vašo ciljno publiko. Tako optiki vedno podarjajo krpice za brisanje očal, prodajalci vozil pa obeske za avtomobilske ključe ali ovratne trakove. Če stranki pri nakupu kolesa podarite verigo za zaklepanje, led lučko ali zvonec, jih bodo zagotovo uporabljali skupaj z izdelkom.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve