Magma poslovna darila d.o.o.

DomovMagma poslovna darila d.o.o.

Magma poslovna darila d.o.o.

Po predhodnih izkušnjah pri prodaji poslovnih, protokolarnih in poslovnih daril je dozorela odločitev za odprtje S.P.-ja leta 1998 v Celju. Ob gospodarskem razvoju Slovenije je hkrati naraščalo tudi povpraševanje po poslovnih in promocijskih darilih, zato smo se odločili za gradnjo poslovno-skladiščnega objekta v velikosti 500 kvadratnih metrov v obrtni coni Gaji v Celju. Z leti se je naša ekipa povečala na 7 redno zaposlenih in večje število študentov v glavni sezoni. Specializirali smo se za kataloško prodajo poslovnih daril, v zadnjih letih pa tudi spletno prodajo. Sodelujemo že z več kot 20.000 večinoma slovenskimi podjetji, organizacijami in javnim sektorjem. Leta 2007 smo zaradi premalih skladiščnih zmogljivosti začeli z gradnjo 250 kvadratnih metrov velikega dodatnega skladišča, saj imamo mngo izdelkov iz naše ponudbe na zalogi. Poslovno sodelujemo z največjimi slovenskimi in tujimi dobavitelji. Pri dobaviteljih in kupcih smo v 24 letih našega obstoja spletli zaupanja vreden odnos, saj je naše najpomembnejše poslanstvo zadovoljna stranka. 

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve