Poslovna darila

Poslovna darila

Magma poslovna darila d.o.o.

poslovna darila

V poslovnem svetu so poslovna darila običajna praksa. Največ daril se razdeli v času novega leta, ko se s priročnimi in praktičnimi darili zahvalimo poslovnim partnerjem za uspešno sodelovanje. Hkrati pa s temi darili utrjujemo blagovno znamko, zato vam po vaši želji natisnemo logotip vašega podjetja na različne artikle, kot so dežniki, kemični svinčniki, kavne skodelice, rokovniki in drugo. V podjetju Magma imamo dolgoletne izkušnje s prodajo poslovnih daril.

     Podjetje je zaživelo leta 1998 kot s.p. in od tedaj beležimo nenehno rast. Slovenija se je v tistem času močno gospodarsko razvijala, s ćimer pa so rastle tudi potrebe po poslovnih, promocijskih in protokolarnih darilih. Zaradi izjemne rasti našega podjetja smo bili kmalu primorani investirati v poslovno-skladiščni objekt, ki smo ga zgradili v obrtni coni Gaja v Celju. Začeli smo s kataloško prodajo za poslovna darila, zadnjih nekaj let pa smo prisotni tudi na internetu. Sodelujemo z več kot 17.000 podjetji. Petim redno zaposlenim se v času glavne sezone – torej pred novoletnimi prazniki pridruži še večje število študentov. Nenehna rast podjetja je botrovala k temu, da smo leta 2007 pristopili h gradnji dodatnega, 250 m2 velikega skladiščnega prostora. Večino artiklov, ki jih ponujamo, imamo namreč stalno na zalogi.

     Ponujamo klasična in izvirna poslovna darila. Med našimi poslovnimi darili so npr. majice s tiskom. Živimo v času poplave informacij, zato je za podjetja in organizacije pomembno, da pritegnejo pozornost novih strank. Pomembno je, da pričnete graditi vašo blagovno znamko, ki bo poskrbela za vašo prepoznavnost, ter vam tako pomagala pridobivati nove stranke in graditi vedno večji krog stalnih strank. Majice s tiskom so kot nalašč za to, saj so neke vrste potujoče reklame. Ponujamo tudi prenosne baterije, tako imenovani »power bank«. Živimo v času prenosnih telefonov in tablic, nismo pa vedno v situaciji, ko bi le-te lahko napolnili. Prenosne baterije so izjemno praktična poslovna darila, prav pa pride tako rekoč vsakemu uporabniku. Vedno bolj popularne so tudi stekleničke za vodo, na katere natisnemo vaš logotip. Podobno darilo je tudi aluminijasti bidon, na katerega vaš logotip ali drugo reklamno sporočilo vgraviramo kar z laserjem. Tu so še, klasična poslovna darila kot so pisarniški material (registratorji, kuverte, pisala….), vžigalniki, dežniki, obeski, kape, ure, USB ključki, skodelice, avto oprema in podobno.

     Sodelujemo z največjimi slovenskimi in tujimi dobavitelji, s katerimi smo v dvajsetih letih delovanja spletli pristen odnos in  medsebojno zaupanje. Naš glavni cilj pa seveda ostajajo zadovoljne stranke. Strankam svetujemo in nudimo optimalne rešitve pri nakupu poslovnih in promocijskih daril. Darila personaliziramo in jim s tem dvigujemo vrednost. Našim strankam ponujamo ugodne cene, saj se zavedamo, da je treba pri poslovanju paziti tudi na stroške. Poslovna darila podjetja Magma so torej idealna rešitev za vaše podjetje, saj dobite kar najširši izbor poslovnih daril, vse na enem mesto in po zelo ugodnih cenah. Poslovna darila so izraz poslovne kulture in danes si pristnega poslovnega odnosa brez poslovnih daril ne predstavljamo.

     Poklilčite nas, obiščite našo spletno stran ali nas kako drugače kontaktirajte in se prepričajte o kvaliteti in ugodnosti naše ponudbe. Poslovna darila Magma so idealna rešitev za vaše podjetje.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve