Promocijska darila

Promocijska darila

Magma poslovna darila d.o.o.

poslovna darila

Promocijski izdelki so učinkovito marketinško orodje, še posebno kadar imajo dodano osebnost. Kako imajo promocijski izdelki lahko prepoznaven značaj? Gre za to, da ima vsako podjetje ali organizacija svojo osebnost, ki jo sporoča tudi skozi promocijska darila in vso ostalo komunikacijo z deležniki. Gre za specifičen ton s katerim nagovarja potrošnike in družbo. Se vam zdi, da vas stranke vidijo kot zabavne in vznemirljive ali bolj zanesljive in profesionalne? Uglasite komunikacijo podjetja s predstavo, ki jo želite vzbuditi pri (potencialnih) kupcih in jo uskladite skozi vse kanale komuniciranja – od sporočanja preko družbenih medijev, tiskanih in radijskih oglasov, do izbire primernih promocijskih izdelkov. Ton komunikacije in tudi izbira promocijskih produktov so odvisni od tega, kaj in komu podjetje prodaja. Če vzamemo primer zavarovalnice, lahko vidimo, da mora zaradi storitev, ki jih ponuja prevzeti bolj profesionalen in zanesljiv ton nagovarjanja občinstva. Temu naj podjetje za maksimalno učinkovitost prilagodi tudi promocijska darila. Izjema bi bila na primer posebna ponudba za mlade, v kateri bi lahko ubrali bolj sproščen ton komunikacije, da bi se približali ciljni starostni skupini. Izdelki, ki jih podjetje podarja, so namigi potrošnikom kako si podjetje želi izgledati v njihovih očeh. Kako se čim bolj učinkovito predstaviti? Če želite svoje kupce nagovarjati igrivo, naj bodo taki tudi izdelki, ki jih podarite. Podjetje bi se tako lahko odločilo za personalizirane frizbije, napihljive žoge z logotipom ali igrive skodelice s tiskom. Če si želimo sporočati, da smo vredni zaupanja, potem lahko podarimo bolj „resna“ promocijska darila, kot so ovitki za računalnik, antistresne žogice in promocijski obeski. Inovativna in tehnična podjetja se lahko odločijo za manjše elektronske pripomočke kot so mobilna baterija power bank ali USB ključki. Kot pravijo marketinški strokovnjaki, je zabava dober način, da se povežemo s strankami. Če niste prepričani, kako bi zajeli čim širši krog potencialnih kupcev, potem ciljajte na zabavne in uporabne predmete, kot so družabne igre ali izdelki namenjeni sproščanju ter osebni higieni. Splošna darila, kot so kemični svinčniki, potiskane skodelice ali ovratni trakovi, so primerna za različne vrste podjetij. Če želite pridobiti ugled odgovornega podjetja, so navodila in pripomočki za varnost prava izbira; na primer pobarvanke, ki otroke učijo o ukrepanju v primeru potresa, odsevniki za kolo, torbe ali oblačila, ščitniki ali čelade.

Ključna je izbira uporabnega izdelka, saj se dekorativnih stvari oziroma nabiralcev prahu, ljudje hitreje naveličajo. Promocijska darila, ki imajo uporabno vrednost bodo namreč postala del življenj vaših strank; kupci bodo zagledali vaš logotip na skodelici s potiskom, ko si bodo kuhale jutranjo kavo, pomislili bodo na vas, ko bodo oblekli vašo promocijsko majico ali pili iz vaše flaške. S takimi uporabnimi promocijskimi izdelki si podjetje zagotovi mesto v domu ali pisarni svojih kupcev. To je pomembno, ne le ker se tako utrjuje odnos enega kupca s podjetjem, ampak ker uporabljajo vaše oznamčene izdelke in tako oglašujejo vaše podjetje širokemu krogu potencialnih strank. Pomislite na promocijske brisače, na primer. Podjetje jih razdeli strankam na konferenci. Ljudje redko zavržemo promocijska darila, ki imajo funkcionalno vrednost. Na splošno pomislite, kdaj ste nazadnje zavrgli brisačo? Taki promocijski izdelki imajo dolgo življenjsko dobo. Brisače so uporabne na plaži, ob bazenu, v fitnesu ali na vodeni vadbi. Zvečer, ko se ljudje urejajo v kopalnici spet pomislijo na vaše podjetje. Vse te aktivnosti v katere je vpleten promocijski izdelek so pomembne, saj imajo stranke pred očmi logotip podjetja in ga obenem oglašujejo še drugim. Sploh če gre za zabavne in prijetne aktivnosti, se bo izboljšala tudi predstava, ki jo imajo o podjetju od katerega so dobili promocijski izdelek.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve