Izvirna poslovna darila

DomovMagma poslovna darila d.o.o.Izvirna poslovna darila

Izvirna poslovna darila

Magma poslovna darila d.o.o.

poslovna darila

V svetu podjetništva so poslovna darila običajna praska. Kadar podarjamo, bi se radi razlikovali od drugih, zato vam v našem podjetju ponujamo izvirna poslovna darila. Poslovna darila pridejo prav ob najrazličnejših priložnostih. Najpogosteje je to seveda ob koncu leta oziroma ob začetku novega leta, lahko pa se taka darila podarjajo tudi ob drugih priložnostih, kot so okrogle obletnice podjetij, obletnice poslovnega sodelovanja, združitve in podobno. Običajna poslovna darila so na primer kemični svinčniki, rokovniki, majice ali skodelice za kavo.

     V podjetju Magma pa smo se odločili, da ponudbo razširimo in ponudimo tudi izvirna poslovna darila. Podjetje je zaživelo leta 1998 kot s.p. in od tedaj beležimo nenehno rast. Slovenija se je v tistem času močno gospodarsko razvijala, s ćimer pa so rastle tudi potrebe po poslovnih, promocijskih in protokolarnih darilih. Zaradi izjemne rasti našega podjetja smo bili kmalu primorani investirati v poslovno-skladiščni objekt, ki smo ga zgradili v obrtni coni Gaja v Celju. Začeli smo s kataloško prodajo za poslovna darila, zadnjih nekaj let pa smo prisotni tudi na internetu. Sodelujemo z več kot 17.000 podjetji. Petim redno zaposlenim se v času glavne sezone – torej pred novoletnimi prazniki pridruži še večje število študentov. Nenehna rast podjetja je botrovala k temu, da smo leta 2007 pristopili h gradnji dodatnega, 250 m2 velikega skladiščnega prostora. Večino artiklov, ki jih ponujamo, imamo namreč stalno na zalogi.

      Kaj je izvirno poslovno darilo? To je darilo, ki je morda neklasično, nekoliko neobičajno in ga ne moremo dobiti na vsakem koraku. V 20-letih nenehnega razvoja našega podjetja smo bili vedno usmerjeni v prihodnost, predvsem pa smo ves čas razvijali ideje in širili naš asortiman, vse z namenom, da bi našim strankam ponudili kar največ. Poleg že omenjenih “klasičnih” poslovnih daril vam tako nudimo tipkovnice, računalniške miške, termovke, bidone, prenosne baterije in druga izvirna poslovna darila na katera stiskamo ali vgraviramo vaš logotip, poslovni moto ali kaj drugega.

     Ena izmed posebnosti je zagotovo naš plažni program, v katerega sodijo denimo sončna očala, hladilne torbe, brisače in podobno. Med drugimi izvirnimi poslovnimi darili pa naj omenimo: obesek za živali, držalo za sporočila, vodoodporen etui za mobitel, šivalni set, zvočnik, selfie palico, led svetilko…. Še posebej pa smo ponosni na naš potovalni set. Vse omenjene artikle si lahko ogledate na naši spletni strani. Med naše konkurenčne prednosti pa zagotovo sodijo tudi izjemno konkurenčne cene, in kratek dobavni rok – večino artiklov imamo vedno na zalogi, tako da jih lahko prejmete v zelo kratkem času.

     Poslovna darila, ki jih ponujamo nimajo zgolj simbolnega ampak tudi zelo praktičen namen. Z nakupom daril iz našega asortimana boste svoje poslovne partnerje obdarili z darili, ki jim bodo dejansko v korist in ne bodo zgolj nabirali prahu na policah. Vabimo vas, da si ogledate našo bogato ponudbo in prepričani smo, da boste našli kaj koristnega za vaše partnerje. Poslovna darila našega podjetja so primerna za vse in vsakogar. Pokličite nas in morda vam lahko postrežemo tudi z idejo. Naša referenca je dolgoletna tradicija in nenehna rast. Verjamemo, da ne boste razočarani.  

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve