Čistilne naprave cenik

DomovZAGOŽEN d.o.o.Čistilne naprave cenik

Čistilne naprave cenik

Zagožen d.o.o.

cistilne-naprave-cenik

Cena čistilne naprave je odvisna od vrste čistilne naprave, števila oseb, tipa naprave in nazadnje tudi od proizvajalca naprave. Pomembno je, da čistilne naprave cenik vsebuje kapaciteto oseb, ki  se lahko priključi, pri določenemu tipu čistilne naprave. Tako se pri hišna čistilna naprava začne pri 1 osebi in konča pri 500 osebah. Če se odločimo za centralno čistilno napravo, ki so namenjene še za večje število oseb. Načeloma čistilna naprava brez elektrike do kapacitete 120 oseb, deluje na enofazni tok. Pri večjih pa potrebujemo trifazni tok.

Cena hišne čistilne naprave se gibljejo od 2.200 evrov naprej. Čistilne naprave cenik imajo vključen DDV. Tako vam v podjetju Zagožen d.o.o. prikaže celoten strošek, da vam ni potrebno preračunavati končno ceno čistilne naprave. Seveda se cene višajo predvsem s kapaciteto in številom oseb, ki se lahko priključijo na čistilno napravo.

 Pri biološki čistilni napravi se cena definira na število oseb in njeno prostornino, oziroma velikost čistilne naprave. Cene se gibljejo približno v enakem cenovnem razponu kot hišne čistilne naprave. Male čistilne naprave so mišljene predvsem za enodružinske hiše in manjše objekte. Tu je cenovni razpon za 5 oseb v razponu med 2.000 evrov in od cca 2.500 evrov.

Rastlinske čistilne naprave in njihov cenovni razpon se giblje okoli 3.000 evrov. Rastlinske čistilne naprave so vrsta rešitve odpadnih vod iz gospodinjstev. Uvrščamo jih med biološke čistilne naprave.

Večja mesta, objekti in vasi, uporabljajo centralne čistilne naprave. Ker je pri tem zelo odvisno število prebivalcev ali uporabnikov objekta, mora čistilne naprave cenik vsebovati posebno oznako, da bo morebitni kupec vedel, da so namenjene za večje subjekte. Tukaj so cene zelo visoke, saj je v ceni zajeto vse; od izgradnje čistilne naprave in celotnega kanalizacijskega sistema. Tako lahko celotna vrednost projekta stane tudi nekaj milijonov. Recimo sistem za mesto Trbovlje je stal 6 milijonov evrov. Zakaj tako visoka cena se vprašamo. Zaradi drage vgrajene opreme in same zahtevnosti po izvedbi del. Seveda pa je dobro, da čistilno napravo ne kupujemo za trenutne kapacitete, ampak razmišljamo pri izgradnji vsaj 10 let ali več naprej. Ker vsa mesta rastejo, pomeni to vedno več novih uporabnikov, ki se bodo priklopili na obstoječ sistem. Tako moramo zagotoviti njegovo delovanje ne samo ko bo dokončan, ampak tudi naprej.

Če gledamo samostojno hišo in njeno gospodinjstvo, ki ima 5 oseb, se jim že splača razmišljati o nakupu hišne čistilne naprave. So zelo kvalitetne in kakovostne izdelave. Če pa je v gospodinjstvu manj kot 5 oseb, pa je priporočljivo kupiti malo čistilno napravo.

V podjetju Zagožen d.o.o. vam bodo svetovalci pomagali pri razumljivosti posameznih rubrik, ki jih vsebuje priloga čistilne naprave cenik. To je priloga celotnega projekta, ki vam ga pripravijo glede na vaše želje in kapaciteto. Če je potrebno skupaj z vami opravijo ogled terena, kjer imate namen postaviti čistilno napravo. Tako lahko na lokaciji sami pride tudi do spremembe modela, ki bi bila potrebna zaradi terena, kjer bo izvedena končna postavitev naprave. Poskrbijo tudi za izvajalca vseh potrebnih del in vam tako omogočijo storitev na ključ in prihranijo na času.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve