Čistilna naprava brez elektrike

DomovZAGOŽEN d.o.o.Čistilna naprava brez elektrike

Čistilna naprava brez elektrike

Zagožen d.o.o.

cistilna-naprava-brez-elektrike

Čistilna naprava deluje po principu bio filtra. Čistilna naprava brez elektrike se uporablja za čiščenje odpadnih vod iz gospodinjstev, različnih stanovanjskih, poslovnih, gostinskih ali gospodarskih stavb. Je  res najboljša izbira za objekte, kjer ni možnosti  priklopa na električno omrežje. Zelo dobro deluje tudi v primeru, ko gre za občasno nastavitev objekta, oziroma vsepovsod, kjer je dotok odpadne vode neenakomeren ali sezonske narave, kot so vikend hiše, koče v planinah, razni domovi, avtokampi in razna šotorišča. Cisterna za deževnico je na takih mestih zelo dobrodošla. Čiščenje odpadnih voda poteka v dveh fazah, pred čiščenje v pred rezervoarju in biološko čiščenje v biološkem reaktorju. Sam postopek čiščenja poteka tako, kot bi posnemal naravo. Čistilna naprava deluje samodejno, samega vzdrževanja skorajda ni. To pomeni izredno nizke obratovalne stroške, voda pa je visoko očiščena. Greznica pa ima čisto drugo funkcijo.

Čistilna naprava brez elektrike mora biti narejena v skladu z evropskimi standardi. Z vgradnjo čistilne naprave idealno rešite problem odpadnih voda in se izognemo prepogostemu  praznjenju greznice, ter zadovoljimo zakonodaji, ki nam nalaga, da odgovorno ravnamo z svojim okoljem. Nakup cisterne za vodo je velikokrat istočasno tudi velik prihranek, ki se pokaže v kratkem času. Mnogo kupcev dela tudi veliko napako, ko  se odloča za nakup. Čistilna naprava brez elektrike se ne sme iskati najcenejša, ampak taka, ki je najbolj primerna za nas in naš žep. Moramo se odločiti za kvalitetne materiale, ne take, ki že po nekaj letih ne tesnijo več. Priporočamo vam, da kupite  čistilne naprave iz cenovnega razreda, ki ne pomenijo samo prihranka nekaj 10 evrov ob nakupu, ampak vam prinašajo še več prihranka na dolgi rok, ter brezhibno delovanje, brez kasnejših stroškov popravil, ki so nepotrebni.

Čistilne naprave se delajo v veliko državah, tako izven kot v Evropski uniji. Ker je trg zdaj  odprt, se ti izdelki na razpolago tudi pri nas. Ni pa potrebno omenjati katere države proizvedejo kvaliteten izdelek in katere ne. Tukaj ne mislimo samo na čistilne naprave, mišljenje lahko razširimo na skoraj vsak proizvod, npr. avtomobili, stroji, gospodinjski aparati in še mnogo drugega.

Kjer gre za krajše nastanitve in ni možnosti priklopa na električno omrežje, je idealna rešitev čistilna naprava brez elektrike. Čistilne naprave so tudi idealna rešitev za zaščito našega naravnega okolja. Najboljša in najbolj okolju prijazna pa je ekološka čistilna naprava. Pomembna pa je tudi njena velikost, ki je seveda odvisna od tega, za kaj se uporablja.

Glavne značilnosti takih naprav so tudi te; ne potrebuje elektrike, ni gibljivih  električnih kablov, ne potrebuje nobenih preparatov, nizki stroški obratovanja, enostavnost in učinkovitost naprave, visoka moč čiščenja, enostavna namestitev. Deluje tudi po daljši odsotnosti.  

Nizki so tudi stroški izdelave in vgradnja čistilne naprave, prav tako pa so nizki vzdrževalni stroški. Čistilna naprava brez elektrike je odlična za oddaljena gospodinjstva  in vikende. Prvo moderno greznico so postavili leta 1860 v Franciji. Greznica je neke vrste mala čistilna naprava brez prezračevanja, zato lahko  v njej poteka anaerobno (brez kisika) čiščenje odpadnih voda, ki pritekajo iz posameznega objekta. Lahko je nepretočna ali pretočna z odtokom v ponikovalnico.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve