ZAGOŽEN d.o.o.

DomovZAGOŽEN d.o.o.

ZAGOŽEN d.o.o.

V dotiku z vodo (že več kot 45 let)

Dejavnost

Podjetje Zagožen d.o.o. je specializirano za prodajo izdelkov za vodovod in kanalizacijo. Delež lastne proizvodnje predstavlja preko 25 %. Velik delež prodaje pa predstavljajo artikli tujih in slovenskih proizvajalcev, ki jih zastopamo na slovenskem trgu.

Tradicija

Smopodjetje s tradicijo, prisotno na trgu že več kot 45 let. V Sloveniji spadamo med vodilne proizvajalce in prodajalce materialov za vodovod in kanalizacijo. Poznani smo tudi zunaj meja, predvsem na južnih trgih. Pri kupcih nas odlikuje predvsem fleksibilno prilagajanjelastna stalna zaloga blaga, ki znaša preko 2 mio. EUR in možna takojšnja brezplačna dostava blaga z lastnimi kamioni poslovnim partnerjem kamor koli po Sloveniji. Naš vozni park obsega šest kamionov s prikolico, kamionet in kombi.

Vizija

S široko paleto izdelkov in kratkimi dobavnimi roki ter konkurenčnimi pogoji ostati prva izbira zadovoljnih kupcev na slovenskem trgu.

Poslanstvo

S celovito ponudbo skrbimo za izgradnjo kakovostne podzemne in nadzemne komunalne infrastrukture, hkrati pa zagotavljamo izdelke za izgradnjo in vzdrževanje podzemnega elektro distribucijskega omrežja.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve