Magnetni trakovi

DomovROROMagnetni trakovi

Magnetni trakovi

RORO d.o.o.

magnetni trakovi

Kadar potrebujemo preprosto možnost za prilagodljivo pritrjevanje etikete, določenih izsekov, oznak ali načrtov, nam bodo magnetni trakovi najboljša rešitev. Lahko jih nalepimo na papirnate vrečke ali jih uporabimo tudi za druge namene in površine. Magnetni trakovi so idealna in preprosta rešitev. Njihova uporaba je enostavna in hitra. Ne potrebujemo zahtevnih orodij za namestitev ali rezanje. Lahko jih uporabimo za izdelavo magnetov za hladilnike iz fotografij ali slik. Uporabni so tako na glini, lesu in plastiki. Uporabimo jih lahko pri pritrditvi reklamnih letakov in obvestil. Z njimi se lahko pritrdijo grafike na pop-up stene. Tako lahko grafike uporabimo večkrat, samo sestavljanje pa je hitro in popolnoma preprosto. Tudi, če nimamo železnih površin na nobeni strani, lahko dobimo magnetni trak obeh polaritet, ki se med seboj privlačita. Trak z eno polariteto nalepimo na samo podlago. Na izdelek pa trak druge polaritete in smo rešili tudi ta problem.

Magnetni trakovi so namenjeni različnim namenom uporabe. Na voljo so trakovi različnih dimenzij. Trakovi se lahko narežejo na poljubne dolžine, na trakove se lahko piše, na voljo so v različnih barvnih odtenkih. Tako lahko že s pomočjo različnih barv, naredimo različne postavitve, da jih uporabniki lažje zaznajo in uporabijo. Velikokrat se postavlja vprašanja magnetno ali z magnetnim oprijemom. V čem je razlika, ker bi na hitro lahko zaključili, da je to eno in isto. Kadar govorimo o magnetnih trakovih, to pomeni, da se primejo na železno površino. Seveda jih ne smemo uporabiti na magnetnih površinah, ker se bodo razmagnetili. Če pa imamo trakove z magnetnim oprijemom, pa je stvar obratna. Nanje se lahko pritrjuje magnete enako, kot na belo tablo.

Uporaba magnetnih trakov je široka. Lahko jih koristimo v pisarni, izdelamo napise za skladiščne regale, uporabni so tudi pri prezentacijah in modeliranju. Široka uporaba je njihova prednost in nam lahko velikokrat rešijo določene probleme, kako kaj označiti. Ker so magnetni trakovi na voljo v različnih barvah, širinah in dolžinah, jih lahko uporabimo skoraj povsod. Če omenim samo nekatere: pri tesnjenju vrat, na hladilnik in zmrzovalnikih, na magnetnih tablah za pritrjevanje, za označevanje in tako dalje. Širok spekter uporabe je zelo koristen in praktičen. Tudi pri shranjevanju nimamo veliko problemov, ker niso zahtevni za skladiščenje. Suh prostor bo dovolj. V kolikor imamo veliko vlage v prostoru, dodamo k trakovom silica gel, ki bo nase vezal vlago iz prostora.

Tudi pri otroški igri nam bodo magnetni trakovi prišli prav. Ker niso nevarni za otroke, jih bodo lahko pri svoji igri uporabljali brez problema. Tudi sama narava magneta, ki se odbija ali privlači, bo za otroško igro zanimiva. Seveda bo dobrodošlo, da se otroke vseeno pouči o uporabi magnetov in kako jim bo to prišlo prav pri igri.

Seveda je potrebno tudi za magnetne trakove preveriti ali lahko škodujejo zdravju. Tukaj je predvsem mišljena uporaba magnetnih trakov v bližini oseb, ki imajo nameščene srčne spodbujevalnike. Tukaj je mogoče edina skrb, kjer bi lahko magnetni trak vplival na zdravje in počutje. Seveda bodo morebitna opozorila dodali proizvajalci magnetnega traku. Opozorilo bo bodisi na embalaži ali pa napisano v navodilih za uporabo.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve