Toplotna izolacija Steico

DomovJAFToplotna izolacija Steico

Toplotna izolacija Steico

J.u.A. Frischeis d.o.o.

STEICO

Prostore, v katerih živimo in delamo, je potrebno ogrevati. V primeru, da jih ne, se lahko pojavi plesen ali pa nas bi konstantno zeblo. Če se odločamo o gradnji hiše, moramo pomisliti tudi na to, kakšna bo toplotna izolacija Steico. Za izbiro prave izolacije je potrebno dobro razmisliti in si vzeti nekaj časa, saj nam bo le ta potem služila vrsto let. Včasih se je za takšne naložbe težko odločiti, ker prinesejo tudi visoke cene, vendar pa so to le investicije za dalj časa. Sčasoma tako prihranimo. Veliko stroškov nam prinesejo tudi neizolirani balkoni, temelji in slabe fasade.

Ena od rešitev so fasadne izolacijske plošče, vendar moramo biti pri tem pozorni na detajle. Izolacija mora biti okrog temeljev kvalitetno izvedena. Balkone potrebujemo izolirati iz spodnje in zgornje plasti. Toplotna izolacija Steico nam omogoča prijetno bivanje. Ko se za njo odločamo, potrebujemo razmisliti tudi o vrsti in njeni debelini. Včasih sta bili fasada in izolacija dve različni stvar, danes pa ju več ne ločujemo. Fasadni sistem ima funkcijo zaščite hiše, njegovo bistvo pa je toplotna izolacija Steico. Če v notranjosti hiše dodamo opremo, ki tudi vplivajo na izolacijo kot npr. gotovi parket hrast, je to še toliko boljše.

Včasih tip izolacije ni bil toliko v ospredju, saj so bili stroški ogrevanja precej manjši, hkrati pa so bila tudi poletja manj vroča kot so danes. Toplotna izolacija Steico je danes nujno potrebna, saj vpliva tudi na obstojnost objekta. Vpliva tudi na vlažnost prostorov. Priporočljivo je, da se glede materiala posvetujemo, kateri je najbolj primeren. Izolacije kot take videti ne moremo, se jo pa da občutiti enkrat, ko začnemo živeti v prostoru. Tudi v primeru zimskega vrta, moramo misliti na njegovo zaščito tako pozimi kot poleti. Najboljša rešitev so talne obloge za zimski vrt. Energetski svetovalec je tisti, ki nam bo glede izolacije znal najboljše svetovati.

Zadnje čase se razvijajo novi izdelki pri katerih so v prednosti materiali, ki so okolju prijazni. Danes je uporaba naravnih materialov vedno večja. V bivalnih prostorih se odločamo za naravne materiale pri talnih oblogah, notranjih vratih in drugih. Vedno več ljudi se odloča za lesena notranja vrata. Oprema, ki se uporablja v gradnji, je vedno bolj ekološka. Toplotna izolacija Steico konec koncev vpliva tudi na obstojnost notranje opreme.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve