Prodaja parketa Murska Sobota

DomovJAFProdaja parketa Murska Sobota

Prodaja parketa Murska Sobota

J.u.A. Frischeis d.o.o.

JAF salon

Parket je najbolj pogosta izbira talne obloge, saj je vzdržljiv, odporen in topel. Njegova zgodovina je zapletena skoraj toliko kot njegova zasnova. Rimljani so bili prvi, ki so uporabili vzorec ribje kosti. Odkrili so, da ceste postanejo bolj stabilne, ko opeke usmerimo v smer prometnega toka. Podobna zasnova se je začela uporabljati pri tleh iz lesa. Marmornata tla je palača Versailles zamenjala za lesene parkete. Ker je bil marmor dražji, težji za vzdrževanje, poleg tega pa ga je bilo težje namestiti, je postal parket prvi izbor za talno oblogo. Skozi čas so se začeli pojavljati sintetični materiali in nove tehnike, ki so pričeli nadomeščati parket.

Prodaja parketa Murska Sobota nam ponuja široko izbiro med različnimi vrstami parketa. Na izbiro imamo kmečki pod, laminat, gotovi parket ali vinilno talno oblogo. Zaradi raznolike izbire je priporočljivo, da se oglasite in posvetujete s prodajnim osebjem v salonu podjetja J.u.A. FRISCHEIS v Murski Soboti. Prodaja parketa Murska Sobota ima posebno ponudbo – parket Tilo. Tilo je parket iz Avstrije z vsemi ustreznimi certifikati. Na voljo imamo ladijski in kmečki pod, furnirna tla ali vinilna tla, parket Tilo nam bo dal občutek domačnosti,… Izbiramo lahko tudi med svetlim, mirnim ali rustikalnim izgledom in se s tem približamo kombinaciji, ki bo najbolj ustrezna za naše pohištvo.

Prodaja parketa Murska Sobota nas tudi seznani z vzdrževanjem in čiščenjem talnih oblog. Izbiramo sesalnike, krpe in čistila, ki niso agresivna do podlage. Uporabljamo lahko tudi olja, ki so namenjena premazovanju in vzdrževanju. Ta olja so pomembna predvsem za oljne parkete. Več uporabnih nasvetov si lahko preberemo na spletni strani podjetja J.u.A. FRISCHEIS d.o.o.

Prodaja parketa Murska Sobota ima spletno trgovino preko katere lahko izbiramo med 1300 artikli. Na voljo je tudi dostava željenega blaga na določeno lokacijo in termin. S spletnim nakupom opravimo nakup vsega na enem mestu. Celotna izkušnja nakupa je odlično logistično organizirana, zato je zelo enostavna za uporabo.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve