Napihljive vlečne tube

DomovNaZraku.siNapihljive vlečne tube

Napihljive vlečne tube

Polmar d.o.o.

napihljive vlecne tube

Morje, plaža, zabava. Tukaj takoj pomislimo na vodne športe in napihljive vlečne tube. Zabava za vse starostne skupine. Teža, višina ljudi, ni ovira za uporabo. Ne potrebujemo nobene dodatne veščine ali znanja. Nudi nam različne vrste vožnje. Lahko so bolj sproščujoče za starejše osebe. Lahko so zabavne za najstnike. Ali pa hitre, za adrenalinske zasvojence. Za mlajše osebe pa pridejo v poštev počasnejše in bolj varne vožnje. Napihljive vlečne tube so primerne za več oseb.

Kamp oprema, ki jo uporabljamo lahko ima vključeno tudi napihljivo vlečno tubo. To pride v poštev, če na kampiranje s seboj vzamemo čoln. Tako lahko naš dopust ali počitnikovanje popestrimo. Še posebno to velja za družine z otroci ali najstniki. Počitnice jim bomo spremenili v nepopisno zabavo in druženje s svojimi vrstniki ali samo  uživanje v družinskem druženju.

Materiali za napihljive vlečne tube so kakovostni. Tako jih lahko uporabljamo za lastno rabo ali pa jih izposojamo. Zlasti na morju je ponudnikov voženj s napihljivimi vlečnimi tubami vedno več. Tako lahko poleg izposoje sup deske, nudijo tudi vožnjo s tubami.

Različne oblike, velikosti, pomenijo tudi različno število uporabnikov. Okrogle oblike so največkrat za eno do štiri osebe. Oblika banana pa je primerna za tri do deset oseb. Seveda morajo biti napihljive vlečne tube opremljene z ročkami za držanje. To poveča varnost v primeru obračanja in hkrati nam pomaga, da se obdržimo na tubi, ko drsimo pri zavijanju po vodni površini. Priporočljivo je, da si kljub odličnemu znanju plavanja nadenemo zaščitni jopič. Ta nas bo dvignil na površje vodne površine tudi takrat, ko se sami ne bi mogli.

V trgovini nazraku.si boste našli veliko izbiro vlečnih tub. Njihovo strokovno osebje vam bo pomagalo izbrati primerno tubo za vašo uporabo. V primeru, da napihljivo vlečno tubo kupujete za izposojo, pa vam bodo svetovali katera ima daljšo življenjsko dobo. Poleg tega lahko pri njih izbirate tudi med plažnimi senčniki. V kolikor ste bolj za umirjene vodne športe, pa si lahko omislite kajak. Tudi tukaj imajo veliko izbiro in ponudbo različnih proizvajalcev in modelov.

Pri napihljivih vlečnih tubah je potrebno poskrbeti za redno vzdrževanja. To je še posebno pomembno za tiste, ki so namenjene izposoji. Tem tubam je potrebno posvetiti več časa za vzdrževanje in varnostne preglede. Priporočljivo je po vsaki vožnji pregledati držalne ročke. To je dokaj pomemben element. V primeru, da ročka nima več stika s tubo ali je strgana, lahko kasneje med vožnjo uporabnika preseneti in lahko poškoduje sebe ali drugo osebo. Potrebno je še preveriti, da na tubi ni kakšna vrv, ki bi se lahko zapletla ali zataknila v kakšen predmet in bi v trenutku deloval kot ročna zavora. Poskrbeti moramo tudi za pravilno skladiščenje preko noči, oziroma za daljše časovne obdobje, ko je konec sezone. Pravilno skladiščena in vzdrževana tuba, nam bo naslednjo sezono služila naprej. V kolikor bomo proces pravilnega skladiščenja zanemarili, pa bomo tubo težko pripravili naslednjo sezono za delo.

Najbolj pomembna pri napihljivih vlečnih tubah pa je zabava in uživanje pri vožnji na mirnih ali valovitih vodnih površinah. Zlasti na morju z valovi, ki jih povzroča čoln, ki vleče tubo, zna to biti kar zabavno. Velikokrat nas prevrne v vodo. Ampak, tudi to je del zabave.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve