Kamp oprema

DomovNaZraku.siKamp oprema

Kamp oprema

Polmar d.o.o.

kamp oprema

Kampiranje, magična beseda, kjer najprej pomislimo na poletje, šotor, počitnice, kamp, plaža, morje in tako dalje. Vsi se zavedamo, da kampiranje prinese številne prijetne trenutke. Hkrati dobimo še dragocene izkušnje iz življenja na prostem, kjer smo obdani z naravo. Vsekakor je to čisto nekaj drugega od našega vsakdana in ustaljenega ritma. Vsekakor pa kampiranje zahteva določeno mero planiranja in razmislek, preden se dokončno odločimo za kampiranje.

Razlikujemo med šotorjenjem, kampiranje z avtodomom in s prikolico. Vsak izmed teh načinov ima prednosti. Samo od naših želja in navad je odvisno, kateri način bomo izbrali. Avtodom nam nudi več svobode, ker lahko enostavno spremenimo lokacijo. V kratkem času lahko raziščemo večji del območja, kjer se nameravamo zadrževati. Lahko se vsak dan odpeljemo drugam. Lahko na eni lokaciji ostanemo več dni; smo bolj odprti za raziskovanje. Tudi kamp oprema se razlikuje med tisto, ki jo uporabljamo v prikolicah ali avtodomih. Pri kampiranju s prikolico je stvar nekoliko drugačna. Navadno imamo na voljo določen prostor v kampu, kjer si uredimo tudi okolico prikolice, tako kot nam ustreza. Seveda so tukaj mišljeni tudi pripomočki in kamp oprema. Pri obeh načinih; avtodom ali prikolica, lahko uporabimo predprostore. Predprostori za prikolice nam omogočajo dovolj dodatnega prostora, ki ga lahko uporabimo za večje udobje med kampiranjem. Tudi predprostori za avtodome so se dobro uveljavili med uporabniki avtodomov, ker jim ravno tako povečajo začasni bivalni prostor. Tudi šotorjenje je lahko zanimiva izkušnja. Predstavlja najcenejši način kampiranja. Za ta način se odloči mlajša populacija in pari. Razlog je omejen prostor v šotoru in moramo imeti vsaj malo avanturistične žilice.

Za vse tri načine pa je pomembna kamp oprema, ki jo moramo imeti s seboj. Tukaj nastopi planiranje in priprave. Zavedati se moramo, da moramo vzeti vse s seboj, od kavne žličke do zadnjega kosa oblačila. Tukaj moramo zajeti popolnoma vse, kar potrebujemo doma vsak dan, za svoje potrebe. Od posteljnine, obleke, posode, hrane, začimb, pribora za hrano, posode, grelca, spalnih vreč, da ne naštevamo naprej. Dodatno smo seveda omejeni s prostorom in temu primerno lahko vzamemo omejeno količino opreme s seboj. Zato nam kamp oprema pri takem načinu dopustovanja predstavlja zelo pomemben delež. Upoštevati moramo še vse vremenske pogoje, ki nas lahko doletijo v določenem letnem času, ko planiramo kampiranje.

Samo kampiranje je lahko poseben izziv za otroke, ker si težko predstavljajo kakšne prednosti ima pred klasičnimi počitnicami v hotelu. Imajo več svobode, lahko se več gibajo, družijo z drugimi otroci, odkrivajo skrite kotičke kampa in najbolj pomembno; vsi skupaj preživimo več časa skupaj in imamo več skupnih aktivnosti, kot doma. Nikakor pa ne smemo pozabiti, če se odpravljamo na morje, da so z nami plažni senčniki. Še toliko bolj, če imamo s seboj zelo majhne otroke, ki ne smejo biti preveč izpostavljeni sončnim žarkom.

Še vedno pa velja pravilo, da pri nakupu kamp opreme raje odštejemo kakšen evro več. Tako nam ne bo potrebno, vsako leto kupovati nove opreme. Ampak samo dokupimo tisto opremo, za katero smo ugotovili, da jo bomo potrebovali. Ne smemo pa pozabiti, da pred vsakim kampiranjem preverimo stanje opreme, da nas kasneje ne preseneti kakšna strgana plahta ali nedelujoči kuhalnik.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve