Sedežne garniture

DomovSHOWROOM.SISedežne garniture

Sedežne garniture

NIK-LES d.o.o.

sedezne-garniture

Najbolj pomembni del notranjega pohištva bi lahko rekli za sedežne garniture. Na njih sedimo, gledamo televizijo, jih uporabljamo med obiski in klepeti s prijatelji, na njih beremo knjige in časopise, včasih zadremamo ali samo sedimo in poslušamo prijetno glasbo, ki nas sprošča. Zaradi vsega naštetega moramo izbrati ravno pravo sedežno garnituro za nas, ki bo zadovoljiva vse naše potrebe.

Pri izboru sedežne garniture moramo upoštevati tudi določene elemente, ki lahko vplivajo na izbor. Material iz katerega je narejena sedežna garnitura bo imel odločilno vlogo. Na voljo imamo umetno in naravno usnje, blago, sintetične materiale. Sedežno garnituro izbiramo za daljše časovno obdobje, zato mora biti dovolj udobna in prostorna za celotno družino.

Dodatni kriterij pri izboru predstavlja prostor, kjer jo bomo uporabljali. Predvsem dimenzije je potrebno upoštevati, da nam izbrana sedežna garnitura ne bo zavzela preveč prostora. S tem si lahko zmanjšamo gibljivost v prostoru in posledično prostor zgubi na funkcionalnosti. Nikakor ne smemo sedežne garniture kombinirati skupaj z barskimi stoli. Barva kombinacija sedežne garniture mora poskrbeti za usklajenost med barvo pohištva in barvo sten v prostoru.

Dodatno lahko izberemo takšno sedežno garnituro, ki se lahko spremeni v ležišče. Tako jo lahko uporabimo za ležišče med občasnimi obiski, ki bi želeli prespati pri nas. Določeni modeli imajo vključene počivalnike za noge in vzglavnike. Najnovejši modeli pa imajo dodane pripomočke za masiranje. Tako se sedežna garnitura počasi spreminja v popolni kos pohištva, ki nam bo nudil maksimalno udobje med sedenjem. Nekaterim modelom sedežnih garnitur so dodani stoli, ki so uporabni kot samostojni element v prostoru.

Izbiramo lahko med različnimi oblikami: kotne,  oblika v črki L, ravne, polkrogle, zaobljene. Seveda se najdejo tudi kašne izven serijske oblike, recimo v obliki srčka. Seveda moramo obliko prilagoditi prostoru in našim željam. Za pomoč pri izboru si lahko pogledamo spletno stran showroom.si, kjer bomo našli kar nekaj različnih oblik. Seveda je dobro si vzeti več časa za končni izbor, da se ne prenaglimo. S tem se bomo izognili slabi volji ali morebitnemu slabšemu počutju, ker nam sedežna garnitura ne bo udobna.

Nikakor ni priporočljivo, da bi izbrali sedežno garnituro glede na barvo kuhinjske mize . Čeprav se danes kuhinje in jedilnice združujejo v en prostor skupaj z dnevno sobo, jih je potrebno ločiti vsaj z izborom barvne kombinacije. Nova sedežna garnitura mora očarati obiske, razveseljevati celotno družino vsak dan, nuditi udobno poležavanje nas in hišnih ljubljenčkov. Morajo biti udobne in njihovo vzdrževanje kar se da nezahtevno. Poskrbeti moramo, da nam prodajalec zagotovi vse potrebne informacije glede vzdrževanja, da zagotovimo obstojnost materiala pred njegovo obrabo.

Kuhinjske mize ni priporočljivo postavljati pred sedežno garnituro. Zato so namenjene klubske mize. Klubske mize so na voljo v različnih oblikah, dimenzijah in barvnih kombinacijah. Poleg klubske mize lahko dodamo pred sedežnimi garniturami tudi tepih. S tepihom bomo zaokrožili celotno podobo izgleda in z ustreznimi barvnimi odtenki zaključili celotni zgled prostora.

Poskrbimo za prijetno vzdušje s prijetno svetlobo. Lahko uporabimo določeno barvo, ki nam bo pomagala do dodatnega ugodja in udobja. Uporabimo lahko tudi sveče ali kateri koli drug dekorativni element, ki nam bo všeč.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve