Pedrali

Pedrali

NIK-LES d.o.o.

pedrali

Od leta 1963 dalje podjetje Pedrali iz Italije proizvaja pohištvo za javne prostore, pisarne in domove. Njihova kolekcija je rezultat skrbnega raziskovanja in proizvodnjo končnega izdelka industrijskega dizajna. Njihova izvirna kolekcija izdelkov je narejena iz plastike, kovine, lesa in tudi oblazinjeno pohištvo. Širok nabor stolov, miz, dodatkov in luči, so ekskluzivno narejeni v Italiji. Podjetje Pedrali svoje proizvodnje procese načrtuje s kombinacijo tradicije in inovacije, inženirsko in kreativno briljantnostjo. V proizvodnji uporabljajo različne tehnologije, uporaba različnih materialov in sodelovanje s različnimi oblikovalci prinašajo podjetju Pedrali številne nagrade.

Družinsko podjetje že od nastanka 1963 vodijo znotraj družine na vseh vodilnih pozicijah. Tako si zagotavljajo svoje mesto med številnimi proizvajalci na trgu in konkurenti iz tujine. Njihove reference veliko govorijo o dosežkih in uspehih. Tako najdemo njihove izdelke znotraj Italije,  na Irskem, Nemčiji, Angliji, Ameriki in Japonski.

Njihova ponudba zajema naslednje skupine izdelkov: stoli, mize, sedežne garniture, modularna sedišča, dodatke, luči in plošče za na mize. Skrbijo za upoštevanje okoljevarstvenih standardov in zagotavljajo reciklažo njihovih izdelkov v skladu z ISO normativi. Tako veliko pozornosti posvečajo med samim proizvodnim procesom, kjer je potrebno racionalizirati proizvodnjo in uporabo materialov. Njihova najbolj prepoznavna skupina izdelkov so modularna sedišča. Ta so primerna za vse javne ustanove, javne prostore kot so muzeji, postaje, knjižnice, ITD. Poleg tega lahko njihova modularna sedišča v gostinstvu. Te se lahko glede na gostinske mize popolnoma prilagodijo z obliko od okrogle, pravokotne, kotne; skratka prilegajo se povsod.

Naslednja skupina, kateri se podjetje Pedrali vedno bolj posveča je zunanje pohištvo. Tako bodo posvetili veliko svojega razvojnega procesa za vrtno pohištvo. S pomočjo materialov in tehnologije bodo skušali ustvariti izdelke, ki bodo odporni na vremenske vplive. Hkrati pa bodo zagotavljali dovolj udobnosti in ugodja uporabnikom. Funkcionalnost pa nikakor ne bo smela trpeti zaradi stila in oblikovanja končnega izgleda. Tako bodo svoje izdelke lahko ljudje postavljali na terase, javne površine po mestih. Čiste linije, sofisticiran dizajn in velika pozornost detajlom, bodo pričarale občutek topline in domačnosti. Tako bodo lahko njihovi izdelki zastopani tudi v najbolj zahtevnih hotelih Grčije, plažah na Siciliji in drugje po svetu.

Hkrati so razvili tudi polnilno svetilko, ki se polni brezžično. Lahko jo prestavljamo po površini, obrača se 360°in lahko direktno umerimo svetlobo kamor želimo. Z uporabo svetilke v notranjih prostorih lahko ustvarimo posebno atmosfero, ki je popolnoma čarobna.

Njihova proizvodnja je bila vedno zavezana k varstvu okolja. Danes uporabljajo rastlinske barve na vodni osnovi. Vprašanje okoljske trajnosti postaja vse bolj pomembno v sektorju arhitekture in industrijskega oblikovanja. Da bi svojim strankam ponudil najboljšo možno kakovost, so izkoristil priložnost, ki jo ponujajo ekološke inovacije v barvni industriji, s čimer nadaljujejo svojo pot zavezanosti k izboljšanju in skrbi za okolje na vseh stopnjah proizvodnega procesa, ki se je začel pred leti.

Nove obnovljive barve, ki jih uporabljajo, izdelujejo iz obnovljivih materialov, pridobljenih iz procesov rafiniranja odpadnih rastlin, zagotavljajo znatno zmanjšanje HOC (hlapnih organskih spojin), kemične spojine, ki jih vsebujejo običajne barve, ki izhlapevajo pri sobni temperaturi in lahko povzročijo resno škodo človekovemu zdravju, pa tudi prispevati k onesnaževanju zraka. Rezultat je bolj zdravo in manj nevarno delovno okolje, ker te barve niso nevarne; manj onesnaženosti zraka in ogromnih prihrankov energije, kar vodi k zmanjšanju emisij CO2.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve