Gostinske mize

DomovSHOWROOM.SIGostinske mize

Gostinske mize

NIK-LES d.o.o.

gostinske mize

Kakovostna in estetska gostinska oprema oziroma oprema gostinskih lokalov sta med zelo pomembnimi dejavniki za pridobitev  in ohranjanje zadovoljstva  strank vseh gostinskih lokalov.  Zelo skrbno izbrane gostinske mize in pripadajoči  stoli bodo blagodejno  vplivali na  počutje gostov vseh gostinskih lokalov, ker se bodo zato  radi  vračali k vam in vas posledično tudi  z veseljem priporočili svojim prijateljem in znancem.

Ko  nakupujete gostinske mize za  restavracije ali hotele, morate biti posebej pozorni na dizajn, barvo, kvaliteto in na obliko. Materiali in oblika so zelo pomembni, da tudi z njimi pritegnete goste, s tem zadovoljite njihove potrebe in hkrati tudi svoje poslovanje vodite bolj uspešno. S tem zadovoljite vse potrebe gostov in zadovoljite vaše potrebe in želje. Ker zaradi udobnosti  vaših gostov in strežnega osebja, tudi ni vseeno, kakšen je razpored, oziroma, kako bodo postavljene gostinske mize, se je dobro posvetovati s strokovnjaki iz tega področja. Če ima gostinski lokal tudi vrt, je treba smiselno in estetsko urediti tudi vrtno pohištvo. To informacijo vam lahko da že prodajno osebje ali pa izkušeni arhitekt.

Vrtne mize so lahko aluminijaste, lesene, plastične… Odvisno je tudi od gostinskega lokala in tudi kupne možnosti kupca, kašne gostinske mize si lahko privošči.

V gostinskih lokalih višjega cenovnega razreda imajo v svojih lokalih navadno ob stenskem delu postavljene tudi sedežne garniture. V barskem delu pa se postavijo udobni barski stoli.

Pomembno je, da ima oprema res atraktiven videz.

Ker pot do odprtja gostinskega lokala ni enostavna, je zato še toliko bolj pomembno, da potem, ko imamo urejeno vse, kar se tiče birokracije, vložite trud v opremo.

Dober gostinski lokal  ob  kakovostni ponudbi hrane in pijače ter vrhunske postrežbe sigurno  odlikuje tudi prvovrsten ambient. Ta mora pritegniti nove goste in zadovoljiti  potrebe stalnih gostov, da se radi  vračajo in se počutijo res udobno in željeno. Tudi kvalitetne noge za mizo so pomembne.

Kakovostne  gostinske mize in ostala oprema;  različni, prijetni materiali, barve in tudi pravilna svetloba, so le nekateri dejavniki, na katere je potrebno polagati pozornost pri urejanju lokala. Ko razmišljamo o opremi, se srečamo še z takšnimi in drugačnimi vprašanji. Zato je pametno pred nakupom opreme dobro premisliti kako vse izpeljati.

Ni potrebno  posebej poudariti, da ozračje v lokalu pomembno vpliva na to, kako dolgo bodo vaši  gostje pri vas ostali in seveda koliko so pripravljeni zapraviti pri vas. Seveda pri  tem  dražje ne pomeni vedno tudi najboljše. Na prvem mestu morata biti smiselnost in funkcionalnost prostora. Znanja za urejanje in opremljanje pa nima kar vsak, ki se loti odprtja ali pa lokal prenavlja. Tu je spet poudarek na strokovnem osebju v prodajalni.

Urejanje zunanjih vrtov gostinskih lokalov je malo lažja, bolj mehka varianta.  Zadnje čase so bolj  pogoste  kombinacije različnih tipov sedenja – klasične mize in stoli, veliko gostincev pa  se odloča za  ležalnike, z pripadajočimi  nizkimi mizami, nameščajo se gugalniki  in marsikje tudi že ležalniki. V vrtnem delu je potrebno biti pozoren na razsvetljavo zvečer, da ima ambient z prijetno opremo še dodaten čar. Urejanje lokalov, ki so prijazni tudi do družin,  je poseben in ne mali izziv. Zato je tu potreben pri opremi poseben poudarek na noge za mizo. Gostinski lokali, ki radi gostijo tudi otroke, to večinoma sporočajo že s ponudbo in prijetno opremo.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve