Konferenčni stoli

DomovSHOWROOM.SIKonferenčni stoli

Konferenčni stoli

NIK-LES d.o.o.

konferencni-stoli

Konferenčni stoli so v kongresnih centrih, učilnicah, predavalnicah ali v prostorih, kjer potrebujemo veliko število stolov, pomemben del. Konferenčni stoli se razlikujejo glede na material, podnožje, barvo, ITD. Njihova uporabnost nam omogoča, da jih uporabimo tako v pisarnah, sprejemnicah, konferenčnih dvoranah in ostalih primernih dogodkih.

Zaradi količine časa, ki ga preživimo v sedečem položaju, mora biti ergonomija stola ključna. Konferenčni stoli, ki so ergonomski prihranijo delodajalcem denar in čas. Če so konferenčni in pisarniški stoli primerni, se zaposleni bolje počutijo. Tako bodo manj trpeli za morebitnimi poškodbami križno-ledvenega dela in hrbtenice. Zaradi tega bo manj bolniškega staleža. Se pravi da dobri konferenčni stoli prihranijo denar in čas.

Če velja rek »obleka naredi človeka«, velja pri podjetjih pravilo: pohištvo, da poslovnemu prostoru podobno držo kot obleka pri človeku. Tako je potrebno pri opremljanju poslovnih prostorov dobro razmisliti kaj bomo izbrali in kupili. Vse od recepcijskega pulta dalje pove našim obiskovalcem in zaposlenim ključne podatke o vašem podjetju. To je pokazatelj kako dobro gre podjetju. Ergonomski konferenčni stoli, lepo elegantno pisarniško pohištvo, bo sliko podjetja naredilo učinkovito in dodalo nekaj energije za delo. Strošek oziroma nakup pisarniške opreme mora to biti samo v bilanci. Realno pa moramo na to gledati kot investicijo, ki predstavlja naše podjetje navzven.

Pri organizaciji večjih poslovnih dogodkov lahko najamemo celotno opremo, ker je ceneje, kot da bi vso potrebno opremo kupili. To je še posebej uporabno pri organiziranju seminarjev ali predavanj, kjer so konferenčni stoli nujno potrebni. Kar nekaj podjetij to storitev nudi. Tako lahko izkoristimo, da si ne kupujemo stolov na zalogo, če jih po končanem dogodku ne bomo potrebovali.

Podjetje NIK-LES ima v svojem prodajnem programu in salonu razstavljenih kar nekaj različnih

modelov. Tako lahko izberemo pravi stol za naše poslovne prostore ali morebitne dogodke. Prodajno osebje bo poskrbelo, da boste izbrali pravi konferenčni stol. Glede na potrebe kupca ali naročnika bodo izbrani model v željeni količini naročili in dobavili v dogovorjenem roku.

V sklopu svoje ponudbe vam lahko priskrbijo jedilne mize, vrtno pohištvo oziroma notranjo opremo. Svojim strankam ali naročnikom omogočijo enostavno izbiro in poskrbijo za ustrezno dostavo in morebitno montažo. Važno je, da bo izbor dopolnil celostno sliko, ki jo želimo predstaviti. Vedno strmimo za funkcionalno uporabo in izgled, ki nam ga bodo zavidali.

Konferenčni stoli naj bodo usklajeni z ostalim pohištvom v prostoru ali barv, ki so uporabljene na stenah. Na primer, če so noge za mizo rdeče barve, naj ne bodo konferenčni stoli rumene fluorescentne barve. Uporabniki stolov morajo biti fokusirani na sestanek, predavanje ali konferenco. Neustrezne barve pa lahko vplivajo na razpoloženje in aktivno spremljanje dogodka.

Pri večjih dogodkih je primerno, da so stoli enostavni in lahki za prenašanje. Tako lahko po potrebi posamezni dogodek z malo truda in časa prilagodimo za naslednji dogodek. To je še zlasti pomembno pri dogodkih, ki se časovno dopolnjujejo in se število udeležencev spreminja. Pri nabavi je potrebno upoštevati tudi določeno rezervo pri številu stolov. Dobro je imeti vsaj nekaj dodatnih stolov na zalogi, če pride do poškodb ali do večjega števila udeležencev. Tako nimamo skrbi kje dobiti dodatne stole.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve