Noge za mizo

DomovSHOWROOM.SINoge za mizo

Noge za mizo

NIK-LES d.o.o.

noge za mizo

Pohištveni dodatki nam koristijo, da polepšamo svoj dom. Drobne malenkosti ali večji dodatki dajejo domu prijetno svežino, ščepec domačnosti in sproščenosti. Dajo končno piko na notranjo opremo in dekoracijo. Zaključijo celoto, ki smo jo najprej zamislili in potem realizirali v dokončni postavitvi doma. Izbiramo lahko med različnimi pripomočki: kukala za vrata, kljuke, ključavnice, obešala za vrata, obešalne kljuke za steno, zapirala za vrata in noge za mizo.

Sem spadajo tudi nosilci polic, regali, stenske in kotne police. Dodatno si lahko prostor popestrimo; barvne okrasne police, ročaji predalnikov ali omar. Podobno lahko v poslovnih prostorih, kjer so konferenčni stoli, poiščemo dekorativne elemente, ki bodo togost prostora razbili in bo vzdušje manj napeto.

Tudi za kuhinjske mize velja, da noge za mizo lahko spremenijo sam izgled prostora in estetsko polepšajo prostor. Italijanski proizvajalec Pedrali ima v svoji ponudbi kar nekaj miz, kjer noge za mizo naredijo tako imenovani bum efekt.

Omarice za ključe so ravno tako iskan dekorativni element. Še zlasti so primerne za večje družine, kjer se ključi odlagajo vedno drugam in se jih vedno išče. Tudi regulacijske nogice nam olajšajo postavitev elementov v pravo višino. Tudi pri parketu lahko uporabimo posebne dekorativne elemente, kot so na primer gumirana kolesa za parket. Tako ne bomo na parketu puščali sledov koles, če bomo premikali fotelj. Karnise za zavese so nepogrešljivi del hiše ali stanovanja. Tako lahko potem namestimo zavese in zaključimo tudi dekoracijo okoli oken.

Če se še malo zadržimo pri dekorativnem elementu noge za mizo. Tukaj je dobro izbirati tako podnožje, da ne bomo imeli težav v kombinaciji izbire stolov ali klopi. Predvidevati moramo, da bomo morali mizo slej ko prej premikati po prostoru. Zato nikakor ne smemo izbrati takega podnožja, da nam bo onemogočal premikanje mize ali stolov. Dodatno je potrebno razmisliti kako bomo sedeli za mizo. Velikokrat se zgodi, da nastane problem, ker ne moremo dobro postaviti svojih nog med sedenjem ali pa nas noge mize ovirajo pri sedenju. Lahko se zgodi, da je mogoče miza premajhna po višini v odnosu na stole. Tako nastane problem, ker nam kolena butajo ob mizo in se ne počutimo sproščeno.

V primeru, da bomo izbrali podnožje za mizo, moramo tudi tukaj premisliti o zgornjih težavah, ki se lahko pojavijo. Dodatna težava pri podnožju mize lahko nastane ali je podnožje fiksno. To pomeni, da ga bomo morali pritrditi na steno ali fiksirati v tla. Tako ne bomo mogli mize premikati, če bo to potrebno. To pride edino v poštev v proizvodnih obratih, kjer so stvari stalno postavljene in jih ni potrebno od časa do časa prestaviti.

Skrbno načrtovanje in končna izbira tako dodatkov, kot samega pohištva je pomembna z vidika našega dobrega počutja v prostoru. Vse skupaj mora biti kar se da udobno, prijetno za oko in počutje. Ugodje, toplina doma, udobnost, nam bo povrnilo potrebne moči in energijo, ki smo jo izgubili na posamezen dan. Poskrbimo tudi za ustreznega izvajalca, da nam bo namestil pohištvene dodatke, v kolikor jih ne bomo namestili sami. Seveda moramo pri nameščanju imeti tudi pravo orodje, da ne bomo dodatke napačno namestili.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve