Beretta servis

DomovBerettaBeretta servis

Beretta servis

Al Wagi d.o.o.

V podjetju Beretta imamo poleg klasične ponudbe, ki jo sestavljajo toplotne črpalke, sončni kolektorji, pametni termostati in druga tehnološka oprema za energetsko ogrevanje prostorov, tudi svoj servis. Beretta servis vam zagotavlja nenehno vzdrževanje vaše, pri nas kupljene opreme, tako redno vzdrževanje kakor tudi izredna popravila. Beretta je dandanes moderno mednarodno podjetje s predstavništvi v večini držav in je tehnološko gledano med vodilnimi. Njihovi izdelki so primerni tako za manjše enote (hiše) kot za večje sisteme (večstanovanjske zgradbe, industrijski obrati). V podjetju nudijo popolno storitev, od svetovanja, načrtovanja in servisiranja preko Beretta servisa

Če bi na primer radi zamenjali sistem ogrevanja, recimo iz oljne peči na plinsko ogrevanje,  pokličite strokovnjake tega podjetja, in za vas bodo pripravili optimalen načrt, kako se stvari lotiti, izračunajo pa vam tudi stroške in prihranek, ki se bo ustvaril skozi leta, ker ste šli na boljši oziroma optimalnejši način ogrevanja. Vodilo podjetja je nenehno izpopolnjevanje tehnologije, zato lahko pri njih sedaj dobite tudi pametni termostat, ki ga lahko upravljate kar s svojim pametnim telefonom.

Na ta način lahko prižgete ogrevanje stanovanja denimo eno uro preden se odpravite iz službe, in se vrnete v prijetno ogret dom, brez da bi trošili za ogrevanje takrat, ko nikogar ni v hiši oziroma stanovanju. Podjetje proizvaja in montira tudi sončne kolektorje, kar pride prav v tistih mesecih, ki so bolj bogati s sončnimi dni, torej nekje od sredine pomladi do sredine jeseni. Sončni kolektorji se napajajo z močjo (ogrevanjem sonca) in to energijo shranijo, da jo lahko izkoristimo kasneje oziroma kadar hočemo. Seveda pa se lahko odločimo tudi za hibridni ogrevalni sistem, kar pomeni, da imamo vsaj 2 različna ogrevalna sistema, ki se med seboj dopolnjujeta oziroma delata izmenično glede na potrebe in glede na maksimalni izkoristek in v smislu zniževanja stroškov. Tak sistem strokovnjaki zelo priporočajo.

Beretta servis pa zagotavlja vzdrževanje pri njih kupljene opreme in zagotovilo za visoko kakovost storitev. Večina tehnoloških izdelkov potrebuje vzdrževanje in servis. Plinski kotel denimo, ima v sebi vrteče in premikajoče se dele, zato je za optimalno delovanje kotla potrebno le te nastavljati in po potrebi tudi zamenjati. Tako zagotovimo optimalno delovanje plinskega kotla. Ob rednem letnem servisu pa je seveda potrebno plinski kotel temeljito očistiti, tako znotraj kakor tudi zunaj, nato pa preveriti delovanje kotla s pomočjo analizatorja dimnih plinov. Če ti dimni plini niso ustrezni, je potrebno prilagoditi delovanje kotla, kar pa lahko opravi le pooblaščen serviser.    Med rednim letnim servisom se preveri tudi delovanje ostalih komponent, saj se na ta način opazi morebitne napake, kar je razlika med menjavo ene komponente ali večih zaradi verižne reakcije. Seveda pa servisa ne potrebuje zgolj plinski kotel, pač pa tudi naše druge naprave.

Zaradi izjemno kakovostne izdelave vseh naših artiklov se na Beretta servisu redko ukvarjamo z odpravo napak, ampak gre v večini primerov za redno letno vzdrževanje. Redno letno vzdrževanje je tisti garant, da bodo vaše ogrevalne naprave vse leto delovale brezhibno, hkrati pa jim z rednim servisiranjem podaljšujemo življenjsko dobo. Reden servis, torej redno vzdrževanje in pregledovanje opreme sta zagotovilo za brezhibnost.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve