Steklena vrata

Steklena vrata

Steklarstvo Omanovič d.o.o.

Steklena vrata

Kadar v prostoru primanjkuje svetlobe, je najboljša odločitev za namestitev steklenih vrat. Steklena vrata omogočajo večji pretok svetlobe in izboljšajo osvetlitev. Poleg tega pa lahko s pravilno izbiro dodamo stanovanju ali hiši še pridih elegance. Steklo se z lahkoto vklopi v prostor. Dodatno pusti steklo sodoben videz in ohranja prostor v prvotnih dimenzijah. Velikokrat pa optično poveča prostor.

Steklarstvo Omanovič ponuja veliko možnosti glede stekla in steklenih vrat. Lahko vam namestijo steklena drsna vrata, izvedejo zasteklitev terase. Če se odločate za zasteklitev balkona, vetrolova, zimske vrtove, bodo zaposleni iz podjetja Omanovič poskrbeli, da bo končno izdelek navdušil vas in vaše obiske.

Zadnji trendi za steklena vrata, so se usmerili v gravure in vzorce. Uporablja se kaljeno steklo. Steklo je lahko peskano, dimljeno, prozorno, barvno; skratka možnosti je veliko. Zakaj pa je važno, da je uporabljeno steklo kaljeno? Mora biti odporno na udarce in zunanje vremenske vplive. Hkrati pa mora dopuščati, da se očisti dokaj hitro in učinkovito s čistili, za čiščenje stekla.

Za steklena vrata se lahko uporabi steklo, ki je obdelano na različne načine. Laserska gravura je eden izmed načinov. Tukaj se s pomočjo laserje v steklo vrišejo poljubni vzorci ali napisi, kar pač želimo. V kolikor bi se odločili za način steklokeramičnega sitotiska, se posebne keramične barve vžgejo na površino stekla. Tukaj lahko kombiniramo s štirimi različnimi barvami. Uporabljene keramične barve so odporne na sončno svetlobo, toploto in vlago. Pri načinu digitalnega tiska, pa se keramična barva digitalno natisne na steklo. Takoj zatem pa jo še vžgejo v steklo. Pri tem načinu lahko kombiniramo kar pet osnovnih barv naenkrat. Izbiramo lahko med rdečo, modro, zeleno črno in rumeno. Ker je nanos barve zelo tanek, samo struktura na stekleni površini komaj občutimo. Motiv, ki pa je bil nanešen s tem postopkom, pa je viden na obeh straneh stekla. Dodatno lahko pri izbiri steklenih vrat vplivamo na končni izgled tudi z okvirjem vrat. Lahko se namesti na klasični leseni okvir. Če pa izberemo okvir iz stekla, pa bodo steklena vrata dosegla maksimalni vizualni učinek.

Današnja tehnologija izdelave vrat je tako napredovala, da lahko dodatno poskrbimo tudi za protivlomne in vizualne učinke. Tako lahko namestijo skriti bralnik prstnih odtisov, ki nadomestijo klasično ključavnico. Kljuke v tem primeru ne bomo potrebovali, saj se vrata odprejo samodejno, ko nas bodo prepoznala. Dodatno lahko poskrbimo za vgraditev osvetlitve, ki lahko v večernem času naš vhod spremenijo v barve, ki so nam najljubše.

Dostikrat se ne zavedamo, da ravno vhodna vrata dvigajo vrednost hiše ali stanovanja. Prvi vtis šteje največ. Fraza, ki jo pogosto slišimo in se je tudi poslužujemo v življenju. Občudovanje naših obiskovalcev naj se začne že pri vhodu, ne znotraj. Če bomo imeli prestižna vhodna vrata, boste v primeru prodaje vaše nepremičnine imeli lahko višjo ceno, kot s klasičnimi vrati. Poleg tega vrata odsevajo tudi nas in kdo smo. Zato se lahko odločite za katerokoli dimenzijo ali obliko. Vrata naj bodo dobro izolacijsko orodje, ki ne bo prepuščal toplote ven pozimi in preprečeval vdor toplega zraka čez poletja. Vrata naj imajo sporočilno noto za vse, ki bodo skozi njih vstopali v prostor.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve