Vozički za čiščenje

DomovBENTVozički za čiščenje

Vozički za čiščenje

Bent Excellent d.o.o.

vozički za čiščenje

Vsak čistilni servis ima obvezen del opreme, ki ga uporablja pri svojem delu. To so vozički za čiščenje. Vsak od osebja, ki je zadolžen za čiščenje, ga mora imeti. Tako jih srečujemo v nakupovalnih središčih, hotelih, kinodvoranah, bazenih, poslovnih prostorih. Namen vozičkov za čiščenje je, da ima oseba, ki je zadolžena za čiščenje, vse, kar potrebuje za svoje delo na enem mestu. Seveda ni vsak voziček za čiščenje primeren za vsako situacijo. Najbolje je, da se pri izboru odločimo za modularni voziček za čiščenje. Tako bodo vozički za čiščenje, popolnoma prilagojeni potrebam posameznega čistilnega servisa in osebja, ki bo delo opravljalo. Včasih je potrebno tudi znotraj enega čistilnega servisa, imeti na voljo več različnih verzij čistilnih vozičkov. Tako bo, recimo za čiščenje bolnic popolnoma drugačen voziček, kot za čiščenje hotelov ali manjših gostišč.

Kako pravilno izberemo voziček za čiščenje? Osnovni modeli so razdeljeni v dve skupini: manjši in večji čistilni vozički. Manjši čistilni vozički so v osnovi namenjeni za manjše objekte. Recimo vrtci, penzioni, gostišča in pisarne. So kompaktni, majhni in ne zasedajo veliko prostora za shranjevanje. Večino jih čistilni servisi shranjujejo na objektih, kjer izvajajo čiščenje. Tako jim ni potrebno vedno prenašati voziček za čiščenje. Samo dopolnjujejo material, ki ga potrebujejo za delo. Na vozičku je nameščeno vedro za vodo in nekaj polic za odlaganje papirja in čistil, ki so potrebna pri delu.

Večji vozički za čiščenje so namenjeni za hotele, bolnice, večje poslovne objekte, nakupovalna središča in tako naprej. Večji čistilni vozički imajo nameščeno eno ali dve vedri. Dva vedra sta primerna za večje čistilne površine. Na vozičku je držalo vreče za smeti, ki se naberejo med čiščenjem. Dodatno so lahko nameščeni pladnji, kjer imamo vedra z vodo do 6 litrov. To uporabljamo za čiščenje zgornjih površin. Dodatno so nameščene košarice, pladnji, ki nam služijo za odlaganje določenih materialov. Recimo za toaletni papir, mila,  brisače in podobno. Tudi držalo za talno brisalo je nujno potrebno, da nam držalo fiksira med premikanjem čistilnega vozička.

Vozički za čiščenje imajo to prednost, da prevlek ni potrebno ročno ožemati. Vozički so na kolesih, da ga zelo enostavno potiskamo pred seboj. Ogrodja čistilnih vozičkov so lahko kovinska ali iz umetne mase ABS. Seveda je sama velikost vozička nujno pogojena z objektom, kjer se bo uporabljal. Recimo v hotelu, kjer ima veliko sob, bodo vozički prirejeni tako, da bo na njemu dovolj prostora za vse sobe, ki jih mora ena oseba oskrbeti. Voziček mora imeti dovolj prostora za milo, brisače in vse kar bo potrebno. Seveda je velik izziv za proizvajalce čistilnih vozičkov, kako bi na ta voziček dodali še manjši, profesionalni sesalniki. Tako bi v hotelu zmanjšali število naprav, ki jih mora osebje imeti vedno pri roki. Sedaj mora hotelsko osebje, ki je zadolženo za čiščenje, imeti vedno pri sebi: čistilni voziček, voziček za odpadno posteljnino in brisače in sesalec. Kdor bo izdelal kombinirani čistilni stroji v kombinaciji s čistilnim vozičkom, bo imel veliko prednost na trgu.

Ne glede na vse, je potrebno pri izboru čistilnega vozička, imeti vedno v mislih  potrebe osebja, za posamezni objekt. Glede na dejstvo, da je večina vozičkov narejena na modularni sistem, so morebitne spremembe kasneje lahko izvedljive. Tudi ko se posamezni modul, recimo pladenj, obrabi ali polomi, ga je enostavno nadomestiti z novim.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve