Profesionalni sesalniki

DomovBENTProfesionalni sesalniki

Profesionalni sesalniki

Bent Excellent d.o.o.

profesionalni sesalniki

Profesionalni sesalniki je najbolj optimalna rešitev za čiščenje zaprtih prostorov. Še zlasti tam, kjer moramo zagotavljati visoke zahteve po kakovosti zraka. Uporabljamo jih lahko v laboratorijih, prostorih, kjer delujejo občutljivi stroji in v prostorih, kjer niso dovoljene emisije prahu. Primerni so tudi za odstranjevanje nevarnega prahu ali dima.

Industrijske sesalnike delimo na več skupin. Prva skupina so 1-fazni industrijski sesalci. Uporabljajo se za občasna čiščenja v proizvodnjah ali pa za čiščenje na višjih legah. So kompaktni, prilagodljivi, enostavno jih premikamo. Z njimi lahko sesamo suho ali mokro. Lahko se uporabljajo v zdravstvu, industriji, gradbeništvu, kmetijstvu, v poslovnih ali skladiščnih prostorih in v prostorih, kjer je higiena in varnost zelo visoka.

Profesionalni sesalniki v skupini z pnevmatskim pogonom, so namenjeni za uporabo povsod tam, kjer nimamo na voljo elektrike. Ali pa je uporabe električne energije prepovedana, z recimo direktivo ATEX. Sesalci z pnevmatskim pogonom so opremljeni s sistemom, ki zelo učinkovito sesajo trdne delce, kot različne tekočine.

Serija industrijskih sesalnikov z oznako OIL, je zasnovana tako, da omogoča sesanje olj in viskoznih tekočin skupaj s trdnimi delci. Vgrajeni so posebni makro filtri, ki ločijo trdne delce od olj in tekočine. Tak tip sesalnika nam prihrani na času, denarju in čiščenju delovnega okolja.

Profesionalni sesalniki v tako imenovani »beli« skupini, so namenjeni bolj zahtevnemu trgu. Tam so določena najstrožja pravila. Govorimo o farmaciji, prehrambni industriji in kozmetični industriji. Sesalniki so vključeni v sam proizvodni proces. Njihova učinkovitost in visoka stopnja zaščite za zdravje ter vzdrževanje, jih uvršča v sam vrh.

Skupina 3-faznih sesalnikov, je namenjena stalni uporabi. Lahko imajo možnost suhega sesanja. Ali pa imajo tako suho, kot mokro sesanje. Tukaj je odvisno tudi od opreme, ker lahko izbiramo med nizkim pretokom zraka in višjo stopnjo vakuma. Ali pa izberemo visok pretok zraka in imamo nižjo stopnjo vakuma.

Pri industrijskih uporabnikih, je stopnja potrebe za visoko kvalitetnimi sesalniki velika. Enako bi lahko rekli za papirnate brisačke. Ne glede na večjo potrošnjo čistilnih pripomočkov, jim vzdržljivost za sesalnike pomeni veliko korist. Kljub vsemu, pa morajo poskrbeti, da osebje, ki je zaposleno za čistočo, uporablja primerna sredstva. Med njih spadajo tudi vozički za čiščenje.

Vsi oprema za čiščenje, morajo biti ustrezni za Profesionalni sesalniki, ki ga uporabljamo. Upoštevati je potrebno vsa navodila s strani proizvajalca sesalnika, da ga uporabljamo pravilno. Poleg uporabe, je potrebno poskrbeti za pravilno vzdrževanje. Tukaj je najbolj pomemben element cev. Cev mora ustrezno tesniti, da sesalnik ohrani pravilno sesalno moč. V kolikor je cev poškodovana, jo je potrebno v čim krajšem času zamenjati z novo. Samo tako bo sesalnik opravil svoje delo v pričakovanem obsegu.

Enako velja za krtače, spojke in ostale nastavke. V kolikor je krtača obrabljena, jo je potrebno zamenjati brez pomisleka. Velikokrat se lahko zgodi, da spregledamo okvarjeno cev in šele čez čas dobimo opozorilo, da je nekaj narobe. V primeru farmacevtskih proizvodov, bi lahko nastala ogromna škoda, če bi morali zdravila zavreči, zaradi vdora prahu med proizvodnim procesom. Najbolj primerno je, da se pripravi poseben protokol, kjer bo nedvoumno določeno kdo in na koliko časa mora opravljati kontrolo sesalnika.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve