Kombinirani čistilni stroji

DomovBENTKombinirani čistilni stroji

Kombinirani čistilni stroji

Bent Excellent d.o.o.

kombinirani čistilni stroji

Pri čiščenju večjih površin, nam zelo koristijo tudi čistilni stroji. Čistilni stroji hkrati operejo, posušijo ali obrišejo površino. Primerni so tako za tlake v trgovinah, skladiščih, servisih, tovarnah, šolah, bolnicah in tako naprej. Vsekakor se investicija v kombinirani čistilni stroji povrne zelo hitro.

S pomočjo kombiniranih čistilnih strojev, so opravila lažja in bolj učinkovita. Tako lahko pri kombiniranih čistilnih strojih najdemo veliko možnosti. Lahko so kot mini avtomobilček, kjer moramo sesti na njega. Upravljamo ga s pomočjo volana in gumbi, ki sprožijo določena opravila ali doziramo količino čistil. Lahko so tudi kot voziček, ki ga potiskamo pred seboj in s pomočjo čistilnih valjev čistimo površino pred seboj. Kombinirani čistilni stroj ima lahko tudi vgrajen profesionalni sesalniki. Z njim posesamo določene smeti, ki bi lahko ovirale površino, ki jo moramo očistiti. Kombinirani čistilni stroji je lahko samo pometalno sesalni stroji. V tem primeru govorimo o pripomočku, ki je namenjen samo enemu namenu. To je pometanje različnih površin. Lahko deluje kot sesalnik ali pa ima nameščene krtače, ki se z silo potiskanja vrtijo in pometajo umazanijo in kamenčke s površine v poseben zbiralnik.

Oprema za čiščenje so nepogrešljivi del kombiniranega čistilnega stroja. Tako lahko z različnimi čistili enostavno počistimo površine. Ker so zahteve po čistih površinah v določenih ustanovah zelo stroge in predpisane, se morajo površine čistiti bolj pogosto. Recimo v bolnicah, kjer se zadržuje veliko ljudi, je nujno potrebna uporaba razkužil. Zaradi večjih zahtev, so se tudi v takih ustanovah spremenili postopki čiščenja. Tako lahko sedaj opazimo, da  njihove čistilne ekipe kombinirani čistilni stroji, uporabljajo večkrat dnevno. Včasih so to opravljali preko noči ali pozno popoldan, ko se je v bolnišnicah zadrževalo manj ljudi.

Tudi v večjih hipermarketih ali nakupovalnih centrih, lahko opazimo, da osebje, ki je zadolženo za čistočo, čisti cel čas, ko je trgovina odprta. V hipermarketih se zlasti na oddelkih sadja in zelenjavo, večkrat dnevno čisti. Tako sproti umaknjeno morebitno nesnago in umazanijo. Kombinirani čistilni stroji jim je lahko v veliko pomoč.

Pri kombiniranih čistilnih strojih je pomembna še ena stvar. S pomočjo določenih dodatkov jih lahko uporabimo za različna opravila. Lahko se spremenijo v sesalnik. Lahko nam služijo kot visokotlačni čistilec. Potrebujemo ustrezne nastavke in cevi in že lahko sesamo ali čistimo s pomočjo vode. Njihova uporaba je dokaj enostavna in ne zahteva veliko znanja. Z njimi lahko upravljajo tako moški, kot ženske. Stroji so opremljeni z različnimi senzorji, ki nas opozarjajo. V kolikor je zmanjkalo čistila, ali se je kaj zamašilo, ali je pod čistilnimi krtači zaznana ovira, nas bo senzor z zvočnim signalom opozoril. Tako je poskrbljeno, da bi nastala škoda na površini, ki jo čistimo ali pa na stroju. Upravljalec mora samo slediti navodilom, ki so predvidena za določena opozorila. Tako bo vse delovalo kot je predvideno in površine bodo očiščene.

Za veliko prostorov, površin, nam kombinirani čistilni stroji lahko olajšajo čiščenje. Nikakor ne smemo zanemariti vidika čistoče. Velikokrat se ravno zaradi ne očiščenih površin lahko primeri nezgoda. Zato je ta vidik pomemben pri vsakem poslovnem subjektu, da pravočasno poskrbi za čiste površine.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve