BENT

DomovBENT

BENT

S čistilno opremo se aktivno ukvarjamo že od leta 1971, prve stroje smo pa prodali leta 1979. Podjetje Bent pod svojim imenom posluje od leta 1990, ko je bilo možno ustanavljanje zasebnih podjetij. Sprva smo nudili skoraj izključno italijanske stroje. Z leti smo izbor opreme optimizirali, v ponudbi so ostale same kvalitetne in uveljavljene blagovne znamke. Hkrati smo povečali prostore, ekipo, vozni park. Tako sedaj poslujemo na 1500 m2, in imamo preko 20 vozil, s katerimi zagotavljamo hiter odziv kjerkoli v Sloveniji, pa tudi v drugih državah, kjer so naše poslovalnice. Naš cilj smo skoraj že dosegli: smo med vodilnimi ponudniki opreme za čiščenje, s katero smo opremili največje čistilne servise pa tudi končne uporabnike. Posebno smo ponosni na stalne kupce, njihova stalnost je potrditev našega truda.


Seveda to ne pomeni, da smo z doseženim zadovoljni. Trudimo se za stalno rast kvalitete naših storitev, kakor tudi za primerno cenovno politiko, pri kateri nam pomaga velik promet, ki ga ustvarjamo. Omogočiti uspešno delo ljudem, ki skrbijo za čistočo našega okolja je naš moto.


Moto izpolnjujemo, tako da:
– Predlagamo postopek čiščenja, glede na specifiko objekta, tip nečistoč, tip podlage, pri čemer upoštevamo tudi morebitne omejitve.
– Svetujemo pri izbiri ustreznih pripomočkov in sredstev glede na postopek čiščenja.
– Skrbimo za pravočasno dostavo strojev, opreme in potrošnega materiala.
– Z rednim vzdrževanjem strojev in opreme se trudimo izključiti morebitne izpade čiščenja.
– Da so izpadi čim krajši, skrbimo s hitrim odzivnim časom in servisiranjem na terenu ter možnostjo nadomestnega stroja.


Ko delamo, se držimo naslednjih smernic:
– da vam svetujemo profesionalno in objektivno
– da redno z vami komuniciramo in urejamo stvari, preden se zatakne
– da delamo sistematizirano, da ne prihaja do zapletov
– da v primeru zapletov takoj urgiramo
– Če naredimo slabše kot bi za stranko lahko, se stranki opravičimo in postopek izboljšamo, da vam naslednjič lahko nudimo maksimum.


Številke o Bent Slovenija:
– Pri nas kupuje 3.000 podjetij
– 11.500 krat v enem letu dobavimo robo našim strankam
– 900 čistilnih strojev popravimo v enem letu
– 25 zaposlenih se trudi za vas
– Ponujamo več deset blagovnih znamk strojev, čistilne opreme in potrošnega materiala
– V prodajnem programu imamo 8.000 različnih artiklov od tega skoraj 500 modelov strojev

Nagovor direktorja

Čisto bivalno ali delovno okolje daje človeku zadovoljstvo in mu olajša delo. Da bo vzdrževanje reda in čistoče enostavnejše je potrebno delavce, ki za to skrbijo, primerno opremiti. Ponudnikov tovrstne opreme je ogromno. Nekateri z znanjem, drugi z manj znanja. Nekateri vam zagotavljamo podporo še jutri, drugi so se morda v času nastajanja te strani s tem poslom že prenehali ukvarjati. Odločitev, koga boste izbrali za dobavitelja, svetovalca, serviserja in partnerja, je vaša. Upam, da se boste preudarno odločili. V kolikor boste izbrali nas, vam zagotavljam, da se bomo potrudili in vaše zaupanje opravičili.
Resman Gregor, v imenu podjetja Bent excellent d.o.o. Domžale

Bent v tujini

Smo eno od vodilnih podjetij na področju čistilne opreme in s tem povezanimi storitvami v Sloveniji. Svojo dejavnost uspešno izvajamo tudi na tujih trgih. Naše poslovalnice delujejo v državah: Hrvaška -sedež v Zagrebu, Srbija -sedež v Beogradu in Bosna in Hercegovina- sedež v Sarajevu.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve