Steklene tuš kabine

DomovSteklarstvo HrenSteklene tuš kabine

Steklene tuš kabine

Peter Hren s.p.

steklene tuš kabine

Nove modne smernice pri opremljanju kopalnic, so steklene tuš kabine. Nekako se ljudje ne odločajo več, za vgradnjo nizkih kadi za kopanje. Zahtevno čiščenje, zasedejo veliko prostora in še kaj bi se lahko našlo. Saj je res, da tudi kopalne kadi izgledajo danes veliko lepše. Ampak tuš kabina je bolj praktična. Kopalnica deluje bolj elegantno, če je prehod med tuš kabino in preostalo kopalnico povsem neopazen. Mogoče samo steklena vrata postavijo to navidezno mejo prehoda.

Steklena tuš kabina omogoča veliko večjo svobodo pri velikosti prhe. Lahko je poljubne velikosti in ni nujno, da je nameščena na steno. Veliko več je zanimanja za namestitev prhe pod strop. Tuš kabina nam omogoča tudi uporabo sodobnih sistemov za prhanje. S tem si lahko pričaramo dodatno ugodje, za svoje telo in dušo. Tuširanje postane užitek, ki lahko traja dolgo časa. Seveda dokler nam ne zmanjka tople vode.

Steklene tuš kabine se lažje čistijo, kot klasične kadi ali če imamo nameščene zastore iz umetne mase, na tuš kabini. Tudi sama stojna površina se poveča v tuš kabini, kot jo lahko dosežemo v kopalni kadi. Notranje steklene površine tuš kabine, se dodatno zaščitijo. Sloj zaščite preprečuje nabiranja vodnega kamna. Tako bo čiščenje lažje in enostavnejše. Izognemo se tudi uporabi agresivnih čistilnih sredstev in naredimo še nekaj dobrega za okolje in svoje zdravje.

Tuš kabine in drsna steklena vrata, so izdelane iz brezbarvnega varnostnega, kaljenega stekla. V kolikor se izbere druga vrsta stekla, se lahko uporabi tudi tehnika graviranja ali peskanja. Tako naredimo prhanje bolj intimno in očem skrito. Če se odločimo za tuš kabino odprtega tipa, namestimo samo steklene predelne stene, brez vrat.

Velikokrat se pri izgradnji novih stanovanj ali hiš, srečujemo s prostorsko stisko. Še posebno v manjših stanovanjih, kjer vsak centimeter šteje. Takrat so tuš kabine najbolj primerne za vgradnjo. Zasedejo malo prostora in ne zahtevajo kakšnih večjih, gradbenih posegov. Tudi z vidika starejše populacije, so steklene tuš kabine idealna rešitev. Starejši ko smo, težje se spravimo v kopalne kadi. Še težje pridemo ven, hkrati pa še obstaja velika možnost, da nam spodrsne. V tuš kabini pa ni te bojazni, ker nam ni potrebno premagovati višinske ovire. Vse je v istem nivoju.

V večjih hišah ali zelo velikih stanovanjih, pa lahko vidimo sožitje v kopalnicah. Velikokrat se lastniki večjih kopalnic odločajo za oboje. Vgradijo si stekleno tuš kabino in kopalno kad. S tem si dopuščajo možnost hitrega prhanja po jutranjem teku. Ali pa si privoščijo razvajanje v topli vodi in kopalni kadi po napornem delovnem dnevu. Velikokrat, pa se hkrati v kopalnici en član družine prha, drugi pa namaka. Tudi za otroke je bolj primerna prha, saj se velikokrat nočejo kopati v kopalni kadi. Prhanje lahko otroci izvedejo samostojno, brez prisotnosti odraslih. To jim v fazi odraščanja in pubertete veliko pomeni.

Izvedbe postavitve steklenih tuš kabin prepustimo strokovnjakom. Kaj hitro lahko kakšen spoj ne tesni dobro, ali nam nosilec steklene stene popusti, ker ga nismo dobro privili. Zato rajši ne tvegamo morebitnih poplav pri sosedih, če živimo v več stanovanjskih hišah ali bloku. Naj vešči izvajalci opravijo svoje delo, da bomo mi brezskrbno uživali v prhanju.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve