Steklene predelne stene

DomovSteklarstvo HrenSteklene predelne stene

Steklene predelne stene

Peter Hren s.p.

steklene predelne stene

Steklo, kot material se vedno bolj uveljavlja. V vsakdanjem življenju steklo ne pomeni samo asociacijo na steklenice, kozarce ali šipe. Uporabno je v širšem smislu, na vedno več področjih. Steklene predelne stene, so pokazatelj novih smernic. V arhitekturi, umetnosti in gradbeništvu, je steklo, kot material, ki ga uporabimo lahko zelo koristno.

Drsna steklena vrata v kombinaciji s steklenimi predelnimi stenami, lahko dodatno obogatijo poslovne prostore. Enako velja za kombinacijo steklena ogledala in stekleno predelno steno. Če želimo prostor narediti bolj svetlega ali želimo pridih elegance, je steklena predelna stena idealna rešitev. Hkrati dobimo tudi odlično zvočno izolacijo prostora. Steklene predelne stene so narejene iz kaljenega stekla. Gre za termično obdelano steklo, ki je varno v primeru razbitja. Seveda lahko steklene površine dodatno obdelamo z gravuro, folijo ali z nalepkami.

Tudi v kopalnici, se steklene predelne stene odnesejo odlično. V kolikor se odločimo za vgradnjo steklene tuš kabine, je smiselno dodati stekleno predelno steno. Seveda, ča nam to prostor dopušča. Tako imamo lahko pred tuš kabino mali predprostor, kjer se obrišemo. Tako ne bomo puščali mokre sledi po  celi kopalnici.

Predelna stena iz stekla, je v sodobni arhitekturi uporabna zaradi boljše osvetljenosti. Hkrati pa prostor vizualno ne zmanjša ali razbije. Pa četudi se s postavitvijo predelnih sten pojavi več manjših prostorov. Če uporabimo tako imenovana LED stekla, se svetlobni efekt še dodatno poveča. Svetloba se s pomočjo LED lučk razprši po celotni površini stekla in naredi prostor še bolj domač.

V kolikor imamo večji poslovni prostor in ga ne želimo predelati z zidanjem, je steklena predelna stena najboljša izbira. Postavimo jih lahko tako, da naredimo več manjših pisarn. Ali pa jih postavimo samo kot pregrade in prostora ne zapiramo od tal do stropa. Tako imamo veliko več možnosti za spremembo razporeditve v prostoru. Če smo v dvomih kako in kaj, se obrnimo po nasvet v Steklarstvo Hren. Njihovo osebje bo prisluhnilo našim potrebam in željam. Pripravili bodo akcijski načrt in ponudbo, kjer bodo upoštevani vsi stroški, ki so predvidljivi. Brez zidanja, lahko prostor v kratkem času, prilagodimo našim potrebam.

Steklene predelne stene se lahko namesti fiksno. Lahko se namestijo na vodila, ker predelne stene ne bomo potrebovali cel čas, ampak samo občasno. Seveda se lahko stekleno predelno steno uporabi kot tablo za pisanje. Posebni markerji so namenjeni pisanju po steklu. Po koncu uporabe lahko barvo, ki jo pušča marker na steklu, enostavno pobrišemo.

Ne glede na vse, je steklo kot material, pridobil na prepoznavnosti in zaupanju. Vedno več je steklenih površin pri gradnji objektov. Tudi pri individualnih gradnjah, je zaznati trend, ki nameni veliko površin, ravno zasteklitvi. Ne glede na določene pomisleke, vedno več ljudi zaupa steklu in se odloča za vgradnjo. Predvsem na področjih, kjer je dolga leta kraljevala opeka ali beton.

Vzdrževanje steklenih površin je enostavno in ne zahteva velikega napora. Priznati pa je treba, da steklo hitreje umažemo, kot nekatere druge površine. Na steklu so takoj opazni prstni vtisi. Zato ga je potrebno redno čistiti in po potrebi tudi negovati. Enako velja za kapljice vode ali nabiranju vodnega kamna.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve