Steklena vrata

DomovSteklarstvo HrenSteklena vrata

Steklena vrata

Peter Hren s.p.

steklena vrata

Sodobna arhitektura je prinesla bolj oprte in povezovalne bivalne prostore. S tem se je število notranjih vrat zmanjšalo. Na drugi strani, pa so sodobne tehnologije in določeni materiali, dali možnost veliko različnim materialom. Predvsem iz estetske in uporabne funkcije. Če vzamemo klasična krilna vrata, jih vedno bolj nadomeščajo drsna vrata. V zadnjem času pa je občutno zanimanje za steklena vrata.

Steklena vrata lahko uporabimo za vhodna vrata. Seveda je to bolj uporabno pri poslovnih prostorih ali modernih hišah. Najbolj pa so opazna v notranjih prostorih, kjer zasijejo v popolnosti. Glede na steklo kot osnovo, je omejitev samo naša domišljija. S tem je bilo mišljena uporaba barv in prosojnosti stekla. S prosojnostjo stekla uravnavamo pretok svetlobe med prostori. Lahko se uporabijo tudi peskani ali vgravirani vzorci na steklu. Tako še dodatno vzbudimo zanimanje obiskovalcem v našem domu. Sebi pa privoščimo vzorec v steklenih vratih, ki nam nekaj pomeni. Veliko koristnih nasvetov lahko poiščemo v Steklarstvu Hren. Steklarstvo Hren lahko izdela: notranja steklena vrata, drsna steklena vrata, steklena nihalna vrata, steklene tuš kabine, steklene stopnice, stekleni nadstreški, steklene pregradne stene.

Za notranjo dekoracijo pa lahko pri steklarstvu hren naročimo: steklena ogledala, steklene police, steklene namizne plošče ali steklene vitrine. Če se ponovno vrnemo nazaj k steklenim vratom. Steklena vrata morajo biti izdelana iz kaljenega ali lepljenega kaljenega varnostnega stekla. Vratom lahko dodamo kljuke ali ročaje za enostavnejše odpiranje. V kolikor bodo vgrajena v poslovnem objektu, je najbolj pogost način samodejno odpiranje. Tukaj nam pomagajo senzorji gibanja in elektro motorji, ki skrbijo za odpiranje in zapiranje vrat.

Pri steklenih vratih lahko izbiramo med drsnim, krilnim ali nihajnim načinom. Izbor je odvisen od želj in potreb, ki jih določa prostor, kamor bomo vrata vgradili. Najbolj pomembna faza pri izboru stekla za steklena vrata, je funkcionalnost v prostoru. Tukaj je najbolj pomemben pretok svetlobe. Druga stvar, kateri moramo nameniti dodatno pozornost, so izolacijska stekla. Pri poslovnih prostorih je to najbolj pomembno, ker morajo zagotavljati zadrževanje toplote v mrzlih dneh v prostoru. Hkrati pa morajo v vročih dnevih blokirati vdor sončnih žarkov in onemogočiti segrevanje prostora.

Steklena vrata so poleg praktičnosti, lahko dosežejo odličen okrasni učinek. Prava gravura ali lično oblikovan vzorec, bodo zaustavljali poglede mimoidočih. S tem lahko v poslovnem smislu dodatno povečamo zanimanje za obisk naključnih kupcev. Ravno zaradi dodatnega zanimanja, se velikokrat doda še svetlobni učinek. Z dodatno osvetlitvijo ali svetlobnimi napisi, dodatno privabimo tiste poglede, ki bi drugače šli mimo in sploh nebi opazili ničesar v svoji okolici.

Seveda je najlažje, da vse skupaj prepustimo svetovalcem v Steklarstvu Hren. Z njihovimi izkušnjami in rešitvami, bo naš končni izdelek imel popolno uporabno vrednost. Svetovali nam bodo katera vrsta stekla bo najbolj primerna za vgradnjo. Tako iz uporabnega kot finančnega vidika. Poskrbeli bodo za dostavo in montažo naročenih steklenih vrat. Glede na končni izdelek, pa dodatno svetujejo glede vzdrževanja steklenih vrat in katera čistila so najbolj primerna za čiščenje. Tako se bom izognili vsem skritim pastem vgradnje stekla in transportu do objekta. Saj vemo, da se steklo lahko zelo hitro razbije, če z njim ne ravnamo pravilno.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve