Rabljeni motorji

DomovR-MOTO d.o.o.Rabljeni motorji

Rabljeni motorji

R-MOTO d.o.o.

Rabljeni motorji

Zgodbe marsikoga, ki se odloča za nakup motorja (lahko so to rabljeni motorji) je taka, da ga greš prvo pogledat in vidiš kako izgleda motor vizualno in če ti je tako všeč, se potem odločaš, na podlagi tega, o vseh naslednjih korakih, ki jih boš storil. Lastnik ki ni motorja vzdrževal od zunaj, je težko verjetno, da ga je vzdrževal tudi, kot dober lastnik samega motorja in vsega, kar spada zraven.

Testna vožnja (če so v igri rabljeni motorji) naj ne traja zgolj en krog po bližnji ulici, temveč naj bo dosti daljša in naj obsega tako vožnjo po boljši cesti, kot po slabši cesti in pri različnih hitrostih.

Če je cesta dobra, je treba biti pozoren na tresenje bilance in na morebitno čudno nihanje motorja. Opraviti je potrebno obvezno test zavor, ker rabljeni motorji so bolj delikatna zadeva, kot nova motorna kolesa. Tudi če gre za najem motorja preko bolha motorji ali motorji bolha, bodite enako pazljivi. Vsa enaka navodila veljajo tudi, če so to rabljeni skuterji.

Ocena stanja, kot so rabljeni motorji, je pri nakupu ključna, saj skupaj z drugimi preverbami (kdo je bil prvi lastnik, ali je bilo več lastnikov) zagotovi ustrezno ocenitev in samo vrednost. Tako, da imajo tudi rabljeni motorji svojo ceno, če je vse brezhibno. Vse to je pa tudi v izogib morebitnim stroškom, ki bi nastali nam, če bi karkoli spregledali med samim nakupom.

Nakup ali prodaja motornih koles; ali so to mogoče  rabljeni skuterji iz tujine, na primer iz EU, je lahko dosti cenejši, lahko pa včasih dobite tudi bolje ohranjen motor za isti denar, kot bi ga dobili od prodajalca iz bolha motorji ali od koga, ki prodaja motorna kolesa v Sloveniji. Nekaterih modelov pa tudi ni mogoče dobiti v Sloveniji.

Če koga zanima, kako opraviti uvoz za motorna kolesa ali ga zanima najem motorja iz tujine ter kako urediti vse papirje, da lahko z njim zapeljete na slovenske ceste, potem vam priporočamo, da si preberete vse članke na to temo, ki jih najdete na spletu. Dobrodošli so tudi forumi, kjer vam kupci in prodajalci dajo informacije iz prve roke. Seveda pa dobite tudi vse informacije in vse kar rabite, na podjetju R-MOTO, trgovina in posredništvo d.o.o.

Naj bo nakup dober, da potem vse ostalo postane užitek.

Veliko motoristov po samem nakupu izkoristi lep vikend za krajše potovanje, naj bo to v hribe ali na morje. Če se odpraviš za nekaj dni od doma, je potrebno vzeti s seboj vsaj nujne stvari, ki jih moraš spraviti na motor, predvsem, če nameravaš spati na prostem, kar se največkrat zgodi in je tudi najlepše. Preden se lotiš pakiranja same prtljage na svoj motor, je treba res dobro premisliti, kaj vzeti s seboj, da se potem najde res užitek v vožnji.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve