Motorji bolha

DomovR-MOTO d.o.o.Motorji bolha

Motorji bolha

R-MOTO d.o.o.

Motorji bolha

Rabljena motorna kolesa oglašujemo tako, da s tem obvestimo zainteresirane kupce. Oglaševanje po drugih medijih ni smiselno, razen v primeru, da prodajamo tako veliko količino, da se nam cenovno izplača, da je strošek upravičen. Najcenejše je oglaševanje v različnih spletnih in tiskanih oglasnikih. Bolha motorji  je eden od večjih portalov, kamor se obračajo tisti, ki iščejo motorna kolesa, ali pa gre morda tudi samo za najem motorja.

Oglaševanje v spletnih oglasnikih, kot je bolha, je enostavno, za pravne osebe je plačljivo, za  fizične osebe je brezplačno in ima velik odziv. Oglas je dostopen takoj po vnosu in je viden toliko časa, dokler ga ne umaknemo. Spletni oglasniki omogočajo obširno predstavitev različnih ponudnikov, ki lahko vsebuje tudi več fotografij za bolj nazorno predstavitev.

Slabša lastnost spletnih oglasov je, da so dostopni le uporabnikom interneta, kar pomeni, da določen del mogočih kupcev oglasa ne bo videlo. Ampak je uporabnikov interneta iz dneva v dan več, tako, da se potem poveča tudi možnost prodaje.

Prodaja za rabljena motorna kolesa  je zahtevno delo. Najprej je potrebno oglas pripraviti, potem se jih objavi na različne spletne strani, lahko tudi na motorji bolha ali prodaja bolha. Potem se čaka na morebitne kupce. Ko imamo kupca, moramo z njim podpisati pogodbo in mu ob izročitvi kupnine tudi predati vozilo, to je lahko eden od prodajnih produktov, ki jih imamo objavljene na motorji bolha. To so motorji rabljeni, lahko so tudi rabljeni skuterji, motorji, motorna kolesa.

Tu jim lahko na pomoč priskoči tudi podjetje R-MOTO d.o.o.

Ko gre za najem motorja, pri motorji bolha, moramo biti pozorni tudi da se vozilo ne odda vinjenim  osebam in osebam pod vplivom prepovedanih substanc ali osebam, ki niso pooblaščene za vožnjo najetega motornega kolesa.

Obvezno mora tisti, ki najema, predložiti vozniško dovoljenje.

Veliko motoristov se vozi  predvsem zato, da si sprostijo um in da se znebijo vsakdanjega stresnega življenja, vožnja z motociklom zahteva od voznika, da je vsak trenutek popolnoma zbran, le majhna nezbranost lahko povzroči padec z motorja, ki ima lahko manjše, ali velike posledice. Največkrat pa je za tak dogodek kriva tudi prevelika  hitrost. Ne občutijo vsi motoristi potrebe po hitrosti, marsikdo pa samo v tem vidi užitek.

Na trgu je precej različnih oblik motorjev, ki se razlikuje med seboj po obliki, namenu uporabe, opremi in ceni. Prvo motorno kolo s pogonom na petrolej je patentiral Gottlieb Daimler.

Po daljših pripravah pa je nemška tovarna v Neckarsulmu začela izdelovati motorna kolesa z enim cilindrom in s prenosom moči na zadnje kolo z usnjenim jermenom. Kmalu zatem so tudi druge tovarne začele izdelovati motorna kolesa po enakem načelu. Angleške tovarne so izpopolnile motorno kolo in za prenos moči uporabile jekleno verigo.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve