Najem motorja

DomovR-MOTO d.o.o.Najem motorja

Najem motorja

R-MOTO d.o.o.

Najem motorja

Ljudje motorna kolesa najemajo za različne namene. Zelo pogosto tudi  zato, ker imajo  svojega že preveč starega in dotrajanega in bi se na dopust odpeljali z novim, ali še bolj zanesljivim motorjem. Lahko pa tudi zato, ker imajo starega na popravilu in imajo pač določen termin, ko morajo izkoristiti svoj dopust. Poslužujejo se raznih oglasov, kjer se oddajajo rabljeni motorji ali rabljeni skuterji, poslužujejo se raznih oglasnih strani na spletu, kot so bolha motorji ali motorji bolha, da pridejo čimprej do željenih informacij. Tu jim lahko na pomoč priskoči tudi podjetje R-MOTO d.o.o.

Večino, ki jih zanimajo motorji rabljeni ali pa rabljeni motorji iščejo informacije na spletu. Tisti, ki resno iščejo kaj rabljenega, lahko so tudi rabljeni skuterji, se jim pojavljajo najrazličnejša vprašanja in sicer, kako prepoznati večje napake, ali če je bilo z motorji rabljeni lepo delano ali ne. Veliko kdo kaj na to temo išče brez uspeha.

Še posebej popolne začetnike zanima veliko več informacij, kot tiste, ki imajo že veliko izkušenj kar se tiče nakupa ali najem motorja.

Preden izvedete najem motorja se morate o tem dobro informirati. Stroški so lahko v primeru določenih  težav tudi visoki. Ponudb je veliko, saj je poleg vseh ponudb  podjetij na trgu veliko novih, manjših, celo lokalnih podjetij, ki se ukvarjajo z  prodajo motornih koles in se znajo marsikdaj celo bolj prilagoditi željam strank.

Vzroki, zakaj se ljudje odločajo za najem motorja, so zelo različni. Ali voznik nima svojega motorja, nekateri si želijo popestriti počitnice z boljšimi, bolj novimi motorji, spet tretji imajo svojega na popravilu in potrebujejo nadomestnega. Veliko ljudi se za potovanja na dopust, tudi v tujino, odloči za najem motorja. Bojijo se, da njihovo vozilo ni 100-odstotno zanesljivo, a ne morejo kupiti novega  le zato, da bi se z njim samo  enkrat na leto odpeljali na daljšo pot ali na  dopust. Spet nekateri sploh niso lastniki nobenega motornega vozila. 

Posojevalci motorjev imajo največ dela v poletnih mesecih. Največ je tedenskih najemov motorja oziroma najemom do dveh tednov.

Pri večdnevnem najemu motorja pri ponudnikih preverite, kaj vse je vključeno v ceno najema.  Lahko, da se potovanje v tujino dodatno zaračuna. Preverite, kako opremljen je motor in kako ohranjena so kolesa. Vprašajte, koliko imajo prevoženih kilometrov. Razlike med ponudniki so  res velike, nekateri motorji  znajo biti že precej iztrošeni. V primeru, da vam, ko gre za najem motorja, vozilo ukradejo, je obvezno, da ima tisti, ki je motor najel pri sebi prometno dovoljenje vozila. Nujno je treba poklicati policijo in o tem obvestiti odgovorno osebo v izposojevalnici, kar je običajno  navedeno na najemni pogodbi. Motorji rabljeni pa lahko za koga pomenijo nočno moro, ki spremeni človeka, da postane živčen in ostane s prazno  denarnico.

Vsak bi bil  vesel  tudi kakšnega nasveta, kaj si je vredno ogledati. Tega je na spletu res veliko, tako da si človek že težko izbere, kaj si je za ogledat, kaj pa lahko tudi izpusti. Zato si vzemite čas za najem motorja.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve