Bolha motorji

DomovR-MOTO d.o.o.Bolha motorji

Bolha motorji

R-MOTO d.o.o.

Bolha motorji

Prodaja za rabljena motorna kolesa je zahtevno delo. Najprej je potrebno oglas pripraviti, potem se jih objavi na različne spletne strani, lahko tudi na bolha motorji, ali prodaja bolha. Potem se čaka na morebitne kupce. Ko imamo kupca, moramo z njim podpisati pogodbo in mu ob izročitvi kupnine tudi predati vozilo To je lahko eden od prodajnih produktov, ki jih imamo objavljene na bolha motorji. To so motorji rabljeni, lahko so tudi rabljeni skuterji, motorji, motorna kolesa.

Rabljena motorna kolesa oglašujemo tako, da s tem obvestimo zainteresirane kupce. Oglaševanje po drugih medijih ni smiselno, razen v primeru, da prodajamo tako veliko količino, da se nam cenovno izplača, da je strošek upravičen. Najcenejše je oglaševanje v različnih spletnih in tiskanih oglasnikih. Bolha motorji je eden od večjih portalov, kamor se obračajo tisti, ki iščejo motorna kolesa, ali pa gre morda tudi samo za najem motorja.

Oglaševanje v spletnih oglasnikih, kot je bolha, je enostavno, za pravne osebe je plačljivo, za  fizične osebe je brezplačno in ima velik odziv. Oglas je dostopen takoj po vnosu in je viden toliko časa, dokler ga ne umaknemo. Spletni oglasniki omogočajo obširno predstavitev različnih ponudnikov, ki lahko vsebuje tudi več fotografij za bolj nazorno predstavitev. Prodajane izdelke, je mogoče iskati po različnih merilih, kar pomeni, da bo iskanje kupcem omogočilo, da lahko hitro pridejo do informacij, ki jih rabijo, kot je informacija na bolha motorji, kjer imamo res veliko izbiro.

Tu jim lahko na pomoč priskoči tudi podjetje R-MOTO d.o.o.

Slabša lastnost spletnih oglasov je, da so dostopni le uporabnikom interneta, kar pomeni, da določen del mogočih kupcev oglasa ne bo videlo. Ampak je uporabnikov interneta iz dneva v dan več, tako, da se potem poveča tudi možnost prodaje.

Oglaševanje v tiskanih medijih pa  zahteva kar nekaj  finančnih sredstev, dosti večjih, kot pri spletnih oglasih. V tem primeru mora kupec kupiti časopis ali oglasnik, da je na tekočem s prodajo. Če se nek produkt prodaja dalj časa, se lahko zaradi tiskanega oglasa, cena znatno zviša za prodajalca. Zato so še vedno najboljše ponudbe preko bolha motorji. Ko oddamo oglase, nam bo najverjetneje velikokrat zvonil telefon. Ljudje vas bodo  spraševali različne stvari. Klicev bo lahko tudi kakšen dan zelo veliko. Bistveno je, da na klice odgovarjamo strokovno in vestno, pri tem pa bodimo prijazni. Z neodgovornostjo lahko preženemo potencialne kupce. Zainteresirani klicatelji se bodo tudi želeli dogovoriti  za ogled  vsega, kar se jim nudi pri vaših oglasih na bolha motorji.

Ogledov bo mogoče  veliko in nam bodo vzeli veliko časa. To je lahko problem, ki ga rešite tako, da mu lepo in prijazno opiše pot in razdaljo do vas. Tudi časovno se bo potrebno  prilagajati kupcem, kar pa ne bo problematično, če imate to v redni službi. Kupci bodo na veliko spraševali. Seveda bo  med njimi tudi  nekaj  neresnih, s katerimi bomo tratili čas. Vse to je treba  vzeti v zakup pred prodajo preko bolha motorji.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve