Steklena nihajna vrata

DomovMN STEKLOSteklena nihajna vrata

Steklena nihajna vrata

MN STEKLO d.o.o.

Steklena_nihajna_vrata

Steklena nihajna vrata so primerna za prostore, kjer je večji pretok ljudi. Odpiranje nam omogoča vstop iz obeh smeri. Zato vrata brez težav odrinemo, tudi če imamo zasedeni obe roki. Ta se nato samodejno zanihajo nazaj v prvotni položaj. Najpogostejše se steklena nihajna vrata uporabljajo v restavracijah za sam prehod iz kuhinje v jedilni prostor, ali pri uporabi toaletnih prostorov.

Sicer nihajna vrata lahko postavimo  tudi doma, na primer za povezavo s temnejšimi prostori, denimo dnevne sobe s hodnikom, iz spalnice v garderobne sobe in podobno. Vse je odvisno od namembnosti določenega bivalnega prostora.

Kot vsa naša steklena vrata, so tudi steklena nihajna vrata izdelana iz kaljenega ali lepljenega kaljenega varnostnega stekla, ki je odporno na udarce. Tako se ob zlomu ne razleti na nevarne ostre kose, ampak se razdrobi.

Edino na kar vas moramo opozoriti je to, da nihajna steklena vrata nimajo popolne zatesnitve, kot predvideno drsno zastekljevanje, ali zatesnitev notranjih drsnih vrat. Upoštevati moramo, da mora zrak krožiti okoli vrat pri steni. Saj so le te vpete v podboje s tečaji sodobnega videza, kateri omogočajo izjemno tekoče odpiranje in zapiranje brez zatikanja.

Sama lastnost stekla igra pomembno vlogo v prostorih. Tako gradbeniki in arhitekti spoznavajo, da ima steklo več prednosti kot zidane ali betonske stene. Prostor je svetlejši in deluje bolj prostorno. Zato vedno več sodobnih zgradb prevladujejo steklene površine tako zunaj kot znotraj.

Drsna zasteklitev predelne stene so v poslovnih prostorih postale nekaj povsem vsakdanjega. V mnogih primerih iz dveh pisarn, po potrebi ustvarimo sejno sobo, saj pri drsnem sistemu ne uporabljamo vertikalnih stebrov, to pa nam omogoča, da steklene lamele odpremo in povežemo prostor.

Dodatno vlogo imajo steklena drsna vrata, ki so učinkovita zlasti v stavbah, kjer se pričakuje večji obisk. Ravno tako so drsna vrata odlična rešitev za ozke prostore. Tam imamo lahko problem z odpiranjem krilnih vrat. Notranja drsna vrata pa nam zagotovijo funkcionalno izrabo prostora. Hkrati s pregraditvijo prostora, drsna vrata dopuščajo prehod svetlobe v prostor.

Steklena nihajna vrata so moderna in prava rešitev za pregraditev prostora, brez izgube svetlobe. Navkljub nepopolni zatesnitvi pa imajo vrata zvočno izolacijo dovolj dobro, da bodo služila  svojemu namenu.

Pri dokončni izbiri naj ne bo vodilo čim cenejša rešitev. Potrebno je razmišljati naprej, dodatnih zunanjih vplivih. Vsi dejavniki, , morajo biti upoštevani, pri dokončni odločitvi. Tako bo zagotovljena ustrezna montaža in tudi garancijska doba in morebitna popravila ne bodo vprašljiva. Pokličite nas, povežite se z našimi svetovalci, da bomo skupaj našli optimalno rešitev za vaše želje.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve