Drsno zastekljevanje

DomovMN STEKLODrsno zastekljevanje

Drsno zastekljevanje

MN STEKLO d.o.o.

Drsno_zastekljevanje

Drsno zastekljevanje je priporočljivo tako v poslovnih prostorih, kot tudi v domačem okolju. Opazimo oziroma vidimo jih predvsem v poslovnih stavbah ali trgovskih centrih.

Predelna stena iz stekla je uporabna v lokalih, pisarnah, trgovskih centrih in povsod tam, kjer želimo strankam omogočiti občutek transparentnosti. Tudi v domačem okolju jih lahko uporabimo. Recimo ločimo dnevno sobo in delovni kotiček. Ali v sobi naredimo kotiček za preoblačenje. Skratka zelo uporabna rešitev za pregraditev prostora, brez zidanja, če želite pridobiti dodaten prostor za bivanje, ali pisarno.  Na novo pridobljen prostor je lahko delno ali v celoti pregrajen ali v celoti odprt in tako združen z že obstoječim prostorom. Opremite ga s prijetnim pohištvom, sobnimi rastlinami in ustvarite prijeten prostor za delo, ali počitek. Saj drsna zasteklitev predelne stene nudi zaščito pred hrupom in mrazom.

Največkrat se tega načina poslužujejo ljudje, ki bivajo v manjših stanovanjih in jim vsekakor prav pride dodaten prostor bodisi za druženje, kot podaljšek dnevne sobe ali le prostor za odlaganje stvari, ki niso v vsakodnevni uporabi. Vendar se drsno zastekljevanje odlično obnese tudi pri večjih stanovanjih ali stanovanjskih hišah, kakor tudi pri poslovnih prostorih.

Na sistem drsnega zastekljevanja namestimo na vodila in steno uporabimo samo takrat, ko potrebujemo zasebnost. Lahko se vgradijo vrata; krilna, drsna ali nihajna. Ne glede na namen uporabe, poslovno ali za zasebno rabo, jih lahko popolnoma prilagodimo svojim potrebam. V določenih poslovnih delih, se steklene površine uporabijo tudi kot tabla in se na njih zapiše tiste stvari, ki jih potrebujejo za svoje delo. Tudi v domačem okolju bi otroci bili najbolj zadovoljni, če bi lahko nemoteno risali in pisali po steni. Starši pa bili veseli, ker bi se stena samo enostavno obrisala in bi bila zopet nova.

Dovolite, da postane s pomočjo drsna zasteklitev balkona, vaš balkon prijeten, zaprt dodatni prostor, ki poveča vrednost vašemu imetju. Notranja drsna vrata so idealna rešitev v manjših prostorih ali pa tam kjer ne želite, da vam vrata zavzamejo prostor pri odpiranju. Drsna vrata so lahko dvokrilna ali enokrilna.

Drsno zastekljevanje vam lahko polepša vetrolov na vhodu v vaš dom, ali poslovni prostor. Naš sistem res omogoča, da prostor dobi popolnoma novo podobo, brez občutka utesnjenosti.

Tudi kadilski zakon je prispeval, da se je drsno zastekljevanje prijelo v Sloveniji. S tem sistemom pridobimo kadilnico, katero bodo uporabljali tako zaposleni, kot tudi gostje gostinskih lokalov. Seveda je pri tem treba računati tudi na zračenje in ogrevanje teh prostorov.

Drsne stene so izdelane iz kaljenega stekla. To je termično obdelano in posledično varno, imajo večjo upogibno trdnost, povečano odpornost na temperaturne spremembe in povečano trdnost za udarce. Prav nam pridejo pri ločevanju večjega prostora v manjše prostore.

Za vse poskrbimo pri nas, samo oglasite se in nam sporočite vaše želje, katere bomo skupaj z našimi svetovalci, ob strokovno izdelanem načrtu, realizirali projekt.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve