Drsna zasteklitev zimskega vrta

DomovMN STEKLODrsna zasteklitev zimskega vrta

Drsna zasteklitev zimskega vrta

MN STEKLO d.o.o.

Drsna_zasteklitev_zimskega_vrta

Sodobna tehnologija in materiali, ki so danes na voljo, so napredovali do te mere, da omogočajo energijsko učinkovite zimske vrtove. V prehodnih obdobjih, jesen ali pomlad, lahko delujejo kot dodaten vir toplotne energije. Tako lahko ogrevamo notranje prostore brez uporabe ogrevalnih sistemov.

Imate prostorno teraso, katero bi si želeli uporabljati skozi celo leto? Nič lažjega, saj vam pri tem lahko pomagamo, da z našim sistemom drsne zasteklitve zimskega vrta, omogočimo uporabo terase skozi celo leto.

Drsna zasteklitev zimskega vrta, je idealna rešitev za dodatni življenjski prostor za počitek ,ali druženje. Poleg povečanja življenjskega prostora zaradi dobre izolacije, omogoča bivanje neposredno v stiku z naravo. Služi vam lahko kot igralnica ,ali povečan dnevni prostor. Vaš zimski vrt, bo postal prostor, kjer bodo tudi vaši hišni ljubljenčki zadovoljni ,saj jim nič ne bo zastiralo pogleda na okolico. Tako bodo imeli svojo televizijo v času vaše odsotnosti in bo tudi njim čas brez vas hitreje minil.

Z našimi izkušnjami, vam bomo izdelali in vgradili unikatni zimski vrt, po vaši meri in vaših željah. Saj nam drsna zasteklitev zimskega vrta lahko služi tudi  kot vir energije za toplotno črpalko na podlagi nje pa lahko ogrevamo celo hišo. Naravna svetloba bo pripomogla k boljšemu počutju vseh uporabnikov prostora.

Sistem, ki se uporablja pri nas ne posega v samo arhitekturo, saj ne uporabljamo vertikalnih stebrov. Drsno zastekljevanje nam omogoči, da lahko v poletnih mesecih popolnoma odpremo stene. Na ta način imamo prvotno obliko .

Morda imate atrijsko stanovanje v urbanem strnjenem naselju? Tudi za vas imamo rešitev, ki vam bo polepšala bivanje v vašem okolju.

Drsna zasteklitev zimskega vrta je kot naročena za vas. Saj vam bo nudila zvočno in toplotno izolacijo kar celo leto.

Tudi lajež vašega ljubljenčka, ne bo več motil vaših sosedov. Steklene stene nam nudijo tudi zvočno izolacijo ,tako bodo prispevale k boljšemu počutju, lepšemu videzu, toplotnim učinkom. Če pa si boste zaželeli, lahko drsne stene odprete in dobili boste prvotno obliko vašega atrija. Ni pa za prezreti dejstvo, da je veliko lastnikov atrijskih stanovanj, katere ob živce spravljajo sosedi ,ki tako radi stepajo smeti skozi svoja okna. Drsna zasteklitev zimskega vrta, o te težave odpravila. Velika rešitev za atrije je tudi drsna zasteklitev pergole, ki vam ne bo zastirala svetlobe, bo pa odbijala sončne žarke, da vam nebi bilo prevroče v poletnih dneh.

Zimski vrtovi, če jih načrtujemo postaviti ob gradnji objekta, ne potrebujejo posebnega gradbenega dovoljenja. Kadar pa se odločimo zimski vrt postaviti k obstoječemu objektu, pa je zakonodajo določena. Če zimski vrt ne bo večji od 30m2 in višji do 3,5 metra, spada med enostavne objekte. Zato ne potrebujemo pridobiti gradbenega dovoljenja, ampak samo lokacijsko informacijo, ki jo izda občinski pravni organ v občini, kjer se bo postavil zimski vrt.

Možnosti je veliko, zato vas vabimo da nas pokličete ali kontaktirate z nami preko interneta, da bomo s skupnimi idejami ustregli vašim željam in potrebam.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve