Drsna zasteklitev terase

DomovMN STEKLODrsna zasteklitev terase

Drsna zasteklitev terase

MN STEKLO d.o.o.

Drsna_zasteklitev_terase

Drsna zasteklitev terase poveča udobje in uporabnost zunanjega bivanja, saj s tem načinom pridobimo razkošje, da smo ves čas v stiku z naravo. Poleg brezhibnega razgleda imamo možnost uporabljati prostor v vseh letnih časih, saj nam drsno zastekljevanje nudi zaščito pred dežjem, hrupom, umazanijo in mrazom.

Živimo v času, ko smo večinoma vsi podvrženi vsakodnevnemu stresu in hitremu načinu življenja zato je želja toliko večja, da si izboljšamo počutje in razpoloženje. Dovolite si, da postane vaša terasa najbolj obiskan del vaše hiše skozi celo leto, saj vam drsna zasteklitev terase omogoča prijeten, svetel, zaprt, in sprostitveni prostor, z čistim pogledom, ki poveča vrednost vašemu imetju in ugodju. Prostor, katerega pridobimo s sistemom zastekljevanja, lahko uporabljamo kot zimski vrt, ter v njem gojimo razne rastline, ali začimbnice. Lahko si naredimo letno kuhinjo in se tako rešimo neprijetnih vonjav, ki nas marsikdaj spravljajo v neugodje.

Z drsno zasteklitvijo resnično lahko prostor porabimo na veliko načinov, seveda je odvisno kakšne potrebe imate. Za vsakogar v družini bi lahko našteli, kaj vse si lahko privošči.

Tehnološko je naš sistem drsne zasteklitve terase resnično revolucionaren, saj nam omogoča zasteklitve na različne načine odpiranja. Lahko so krilna vrata, drsna panoramska vrata, notranja drsna vrata. Dodamo še zatemnitveno folijo za steklo, ki je nameščena od tal do nekje višine enega metra. Tako smo prostor zaščitili pred pogledi in soncem. Sistem je dovršen, saj ne uporabljamo vertikalnih stebrov, zato lahko prostor v toplih dneh odpremo in dobimo prvotno obliko terase.

 Da bo zasteklitev terase uspešna, je potrebno poskrbeti za zračnost. Še zlasti za poletne mesece se priporoča vgradnja več delnih drsnih vrat.

 Prednosti:

-prostoru ali zgradbi da modernejši izgled

-vizualno povečanje prostora

-enostavno vzdrževanje

-dovoljuje več naravne svetlobe

Lahko se odločimo tudi za aluminijaste okvirje. Seveda je potrebno razmišljati tudi glede zatemnitve stekel, zaščito pred UV žarki, sistem prezračevanja, ogrevanje in hlajenje prostora. Steklene stene se izdelajo v delavnicah. Montaža pa se izvede na kraju samem. Sama montaža je večinoma izvedena v enem dnevu. Seveda pa je vse odvisno od izbranih elementov in velikosti.

Kontaktirajte nas, poskrbeli bomo, za realizacijo vaših želja in potreb, saj bodo naši svetovalci skupaj z vami, našli optimalne rešitve, s katerimi boste dolgoročno zadovoljni.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve