Drsna zasteklitev vetrolova

DomovMN STEKLODrsna zasteklitev vetrolova

Drsna zasteklitev vetrolova

MN STEKLO d.o.o.

Drsna_zasteklitev_vetrolova

Želite do sedaj vaš klasičen vetrolov spremeniti v moderen, estetski prostor. Drsna zasteklitev vetrolova vam bo omogočila vse to. Seveda pa posledično tudi pritok dnevne svetlobe v ostale bivalne prostore. Pridobili boste zračnost, kar je izrednega pomena in pa neposrednost z zunanjostjo.

Znane koristi vetrolova zagotovo vsi poznamo, saj njegov namen je, da nas ščiti pred mrazom, dežjem, vetrom in hrupom in da ustavi pretok mrzlega zraka. Vse to pridobimo s kvalitetnimi materiali, da drsna zasteklitev vetrolova funkcionira v ta namen.

Prvi vtis šteje največ. Občudovanje naših obiskovalcev, naj se prične že pri samem vstopu v vaš dom. Saj lahko zastekljen  vetrolov lično opremimo z raznimi rastlinami, ogledali in redkimi dodatki, ki bodo pripomogli k dobremu vtisu.

V nadaljevanju lahko vgradimo tudi notranja drsna vrata, ki nam bodo lepo zaokrožila sam vstop v bivalne prostore.

Iz leta v leto je več steklenih površin, tako v domovih, na hišah  kot tudi poslovnih prostorih ,da ne omenimo trgovskih centrov. Vsak vstop v takšne centre , nam omogoči, da vidimo na kako enostaven in modern način omogočijo kupcem, da odhitijo po nakupih.

Vsa notranja drsna vrata zadržujejo pretok mrzlega zraka v zimskem času in toplega v poletnih dnevih.

Tudi drsna zasteklitev restavracije ni več novost, saj na ta način pridobijo prostor namenjen zaključeni družbi, ali pa pridobijo zimski vrt, ali morda kadilnico ,saj je ta željena odkar je v veljavi kadilski zakon.

Svetloba je vsem zelo pomembna, zato stremimo k njej, kjerkoli se nahajamo. Zato toliko bolj cenimo zasteklitve.

Drsna zasteklitev vetrolova je vsekakor uporabna tudi za poslovni prostor. Če imamo prostorsko stisko, lahko iz kvalitetno zastekljenega vetrolova opremimo lično čakalnico, seveda če nam kvadratura to omogoča. Saj nam prostor nudi zračnost, izolacijo in pa dovolj svetlobe.

Glede na to, da so vsa vodila izdelana iz najkvalitetnejših materialov na trgu, vam zagotavljamo trajnostno rešitev. Vse lamele so izdelane iz kaljenega stekla, ali lepljenega kaljenega stekla z varnostno brušenimi in poliranimi robovi. Tako vam omogočimo ne samo trajnostno, ampak tudi varnostno rešitev. Saj se steklo ne razbije na ostre delce ,ampak se zdrobi, podobno kot vetrobranska stekla.

Drsna zasteklitev vetrolova bo postala dodana vrednost vašega objekta, saj bo izgled vašega novega vhoda prinesel dodatno zadovoljstvo vseh uporabnikov, glede na nov videz in funkcionalnost kvalitetne izvedbe. Saj v toplih sončnih dnevih, lahko lamele odprete, tako dobite prvotno obliko in pridobite neposreden stik z okolico.

Povežite se z našimi svetovalci, ki vam bodo z veseljem prisluhnili. Skupaj z vami bomo našli pravo rešitev za vaše želje in potrebe.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve