Drsna zasteklitev pergole

DomovMN STEKLODrsna zasteklitev pergole

Drsna zasteklitev pergole

MN STEKLO d.o.o.

Drsna_zasteklitev_pergole

V zadnjih letih je razvoj pergole napredoval do te mere, da dejansko izstopa iz klasičnega pomena senčila .Zatorej je kvalitetna in učinkovita drsna zasteklitev pergole, zagotovo dodana vrednost vašega objekta.

Steklo postaja vedno večji sestavni del našega življenjskega prostora. Glede na samo uporabnost je privlačno estetsko in energijsko učinkovito.

Drsno zastekljevanje brez okvirjev je ena izmed najbolj prilagodljivih in vsestranskih sistemov zastekljevanja na tržišču. V najkrajšem možnem času imate popoln izkoristek odprtine. Omogoča neposreden stik z zunanjostjo. Prednost je sigurno koriščenje prostora ne glede na vremenske pogoje. Ob hladnejših zimskih, ali deževnih dneh, boste lamele zaprli in drsna zasteklitev pergole vam bo prostor spremenila na primer; kot zimski vrt, letno kuhinjo, rastlinjak, prostor za sproščanje, telovadbo, oziroma prostor, katerega boste prilagajali svojim željam in potrebam.

V toplih sončnih dneh, lahko lamele odprete, tako dobite prvotno obliko in pridobite neposreden stik z naravo in okolico. Drsna zasteklitev pergole je primerno za vse oblike in velikosti tega modernega senčila, saj je brez okvirjev drsno zastekljevanje najbolj prilagodljiv in vsestranski sistem na tržišču.

Z našim sistemom drsnega zastekljevanja  rešimo nepotrebne talne prepreke, saj deluje v tleh potopljenih vodilih. Tako da ni zatikanja in iztirjanja, kar pomeni minimalno vzdrževanje. Glede na to, da so vsa vodila izdelana iz najkvalitetnejših materialov na trgu, vam zagotavljamo trajnostno rešitev. Vse lamele so izdelane iz kaljenega stekla, ali lepljenega kaljenega stekla z varnostno brušenimi in poliranimi robovi. Tako vam omogočimo ne samo trajnostno, ampak tudi varnostno rešitev. Saj se steklo ne razbije na ostre delce ,ampak se zdrobi, podobno kot vetrobranska stekla.

Kontaktirajte nas, če bi želeli vašo pergolo nadgraditi v samostojen objekt. Saj z našim sistemom drsna zasteklitev pergole postane prestižna in funkcionalna rešitev, s katero boste pridobili ne samo dodatni prostor za sproščanje, pač pa tudi dodano vrednost obstoječega objekta, pa naj je to domača hiša, vikend, ali gostinski objekt.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve