Estetsko zobozdravstvo

DomovMikrozobozdravstvo ZvezdaEstetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo

Mikrozobozdravstvo Zvezda d.o.o.

Kadar srečamo človeka, je vedno pomemben prvi vtis. Poleg osebnosti človeka, nas pogosto očara prijeten videz in skladnost obraznih potez. Seveda naj bi bil ravno nasmeh tisti, ki ga poleg oči najprej opazimo. Kadar je nasmeh samozavesten, zdrav in lep, nam lahko odpre veliko vrat v življenju in pripomore k uspehu. To velja tako za zasebni, kot poslovni uspeh.

Veja dentalne medicine je tudi estetsko zobozdravstvo. Poudarek pri estetskem zobozdravstvu, je sprememba izgleda ustne votline in okolnih struktur. Gre za sodelovanje preventive in obvladovanjem organskih, strukturnih in funkcijskih ustnih bolezni. Estetsko zobozdravstvo naredi nasmeh lep in funkcionalen.

Zobne luske so tanka, individualna izdelana plast porcelana, ki se prilepi na zobe. Z luskami spremenimo obliko, barvo, položaj, zapremo razmake med zobmi. Končni izgled je povsem naraven. Izdelane so iz trde keramike, ki dodatno ojača zob. Vse nenormalne oblike zob se lahko popravijo z luskami. Nazobčan ali počen zob, zob s plitvimi jamicami, neprimerna oblika zob; vse to lahko uredimo s pomočjo zobnih lusk. Sam postopek izdelave zobnih lusk zahteva največ dva obiska pri zobozdravniku. Prvi obisk je potreben za odvzem odtisa, ki se pošlje v laboratorijsko izdelavo. Drug obisk pa bo predvsem deležen preverjanja ali se odtis prilega in barvni izgled. Če luska ustreza zahtevam, se jo z adhezivno tehniko trajno prilepi na zob. Za luske se v glavnem pacienti odločajo zaradi obstojnosti. Luske se s časom ne obarvajo tako hitro. Sam material, porcelan, pa je prijazen do obzobnih tkiv. Ohrani pa se tudi več zobne mase, v primerjavi z izdelavo zobne krone. zanimanja za estetsko zobozdravstvo, se je razvil poseben produkt z imenom zobni vsadki Ljubljana. Na enem mestu tako poskrbijo za vaše bele zalivke, namestitev zobnih lusk, ostale popravke zobovja in ustne votline. Ker so v preteklosti uporabljali za popravilo zob in zobne plombe kovine kot so zlato in amalgam, danes temu ni več tako. Danes se uporabljajo materiali, ki so vedno bolj podobnim naravnim zobem. Spremenila se je tudi tehnika, ker novi materiali omogočajo nove metode in se enostavno prilepijo na zob. Tako lahko vse stare zalivke, zobne mostičke zamenjate z novejšimi nadomestki. Prevladuje keramika ali kombinacija kovine in keramike, ki daje najboljše rezultate. Če spremenimo naš nasmeh, se bomo počutili mlajše, močnejše in samozavestnejše. Seveda bodo to spremembo opazili tudi drugi. Pustimo močan vtis na našo okolico.

Estetsko zobozdravstvo s posegom vključuje različne metode. Cilj je izboljšati videz in funkcijo zob in čeljustnic. Poskrbeti za skladnost obraza, ki ga včasih lahko dosežemo z manjšimi postopki. Beljenje zob Ljubljana je storitev, ki zajema celovito beljenje zob, da bodo zobje zasijali v najbolj blesteči podobi. Vse je seveda odvisno tudi od nas samih, ker osnova in predpogoj lepega nasmeha so zdravi zobje. Zato ustni higieni ne smemo posvečati premalo časa. Redno čiščenje in preventivni pregledi so osnova, ki je ne smemo zanemariti.

Redna menjava zobne krtačke, uporaba prave zobne paste, dodatno čiščenje z zobno nitko in pravilna prehrana ter zdrav način življenja, bo imelo za končni rezultat zdrave zobe. Zdrav zob pa je temelj našega dobrega počutja in splošnega zdravja. Dalj časa kot bomo imeli zdrave zobe, manj zdravstvenih težav pomeni za naše telo.

Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zapri popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Onemogoči vse storitve
Shrani
Omogoči vse storitve